Аксел Роуз се качва на сцената с AC/DC

Австралийците имат запланувани 12 концерта в Европа
15
Аксел Роуз се качва на сцената с AC/DC
Снимка: Reuters, архив

Музикантите от австралийската хард рок група AC/DC обявиха, че певецът на американската банда Guns N' Roses Аксел Роуз ще замести фронтмена им Брайън Джонсън, който рискува да оглушее ако отново се качи на сцената, съобщават световните агенции.

AC/DC потвърдиха смяната на певеца само няколко часа преди  Guns N' Rosesда изнесат концерта си на фестивала Коачела в Калифорния. На сцената присъстваха Аксел Роуз и оригиналния китарист на бандата Слаш, които бяха скарани над 20 години.

Роуз ще дебютира с AC/DC на концерта им в Лисабон, предвиден за 7 май.

Австралийците имат запланувани 12 дати в Европа. След това певецът ще се завърне в Северна Америка за турнето на Guns N' Roses, което ще обхване 20 американски мегаполиса и канадския град Торонто.

Австралийският състав не уточни колко дълго Аксел Роуз ще замества Брайън Джонсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ACDCАксел Роуз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
31
 
! Отговори
vlady преди 8 години
До Hard RockЕкстремната музика е трудно смилаема за масовия потребител и няма как да има големи продажби, но има висок процент качествени творци за които изкуството е призвание, начин на живот, ескапизъм и т.н. парите са на заден план съответно има и много стойностни произведения.
7
7
 
1
 
! Отговори
Петър Петров преди 8 години
Израснах и станах музикант с песните на AC/DC и смятам, че този психопат (AR) просто ще закопае завинаги тази група! Много жалко, но това е краят на една музикална институция! Тази замяна доказва напълно колко голяма може да бъде алчноста на един пишман китарист!!!??? Той замени собствения си брат а сега и лицето и най-отличителната черта (глас) на групата!!! МНООООГО ЖАЛКО!!!!!!! Добре че се отказаха от концерти в източна европа и по специално България!
6
5
 
8
 
! Отговори
Готино преди 8 години
Гласа му е един от малкото,които биха паснали на стила на АC/DC и като цяло Аксел тази година ще бъде най-споменаваната фигура в рока,което пък може само да радва феновете,като мен на които им е любимец :)
5
1
 
12
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Жалко.....ще слушаме AR/DC........Явно една легенда в рока си отиде завинаги. Другото е мимикриа.......
4
3
 
9
 
! Отговори
ОТК преди 8 години
Качествен трансфер!
3
21
 
1
 
! Отговори
пънк преди 8 години
голям спор коя музика била по-велика - психарите блекметъли или кръчмарите Ей Си Ди Си....
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BURZUMЖулни мастика, друсни кючек и лягай да спиш !А, иначе вярно са машина за пари. При средна цена на билета 100 лв.,70 000 бяхме на националния стадион. И всяка стотинка си струваше.
1
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отврат, отвраааат!