Задържаха Жана Бергендорф за употреба на кокаин

Певицата предизвика катастрофа тази нощ в София
Обновена: 20 апр 2016 11:13 | 20 апр 2016 11:03,
154
Задържаха Жана Бергендорф за употреба на кокаин
Снимка: Facebook

Жана Бергендорф е задържана за употреба на кокаин, след като предизвика лека катастрофа тази нощ в София, съобщи Нова тв.

Инцидентът е станал към 22:30 часа. Колата, която шофирала Бергендорф, ударила леко друг автомобил в центъра на града.

Пристигналите на мястото полицаи проверили с дрегер певицата за алкохол. Тестът бил отрицателен.

Въпреки това държанието на Бергендорф усъмнило униформените и те й направили полеви тест за наркотици, който показал наличието на кокаин.

Певицата е отказала да даде кръв и урина. В момента е в 1-во РПУ.

Припомняме ви, че в началото на юли 2015 победителката във второто издание на X Factor бе отведена с патрулка до столичното Първо районно управление. От полицията тогава уточниха, че тя не е арестувана и не са й повдигнати обвинения.

Криминалистите изясняваха инцидент в дома й в столичния квартал "Гео Милев". Униформените се отзоваха на сигнал за битов скандал.

Тогава се появи и информация, че полицията е открила марихуана в дома на Бергендорф. Срещу нея не бяха повдигнати обвинения.

Адвокатът на певицата бе категоричен, че тя няма нищо общо с откритата "тревна маса" в дома й.

По повод появилата се в публичното пространство информация от "Вирджиния Рекърдс", звукозаписната компания, която я представлява, също защитиха певицата.

Те уточниха, че Жана сама е потърсила помощ от полицията и тя "не е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
20
 
14
 
! Отговори
Лисан преди 8 години
И това новина ли е? Някаква *** се е надрусала и хайде топ-новина. Ами то има хиляди надрусани по улиците, защо не пишете и за тях?
67
3
 
50
 
! Отговори
ДО 69 Светъл преди 8 години
И кво, да не е само тя с няколко езика, и живяла в Ю. Корея, Дания, и където си помислиш? Това според теб оправдание ли е за нехайството, спрямо околните и другите участници в движението по пътищата. Значи някой ако убие човек на пътя щото се е нагърмял с бело преди да седне зад волана, и в съда каже, че знае няколко езика и е живял в Дания, всичко ще е ОК? Ама ако знае само български,и е ходила само до Пирот през 2003-та - съд, максимална присъда, и ефективно излежаване, а? Забавен си иначе :)
66
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спънала се е и е шмръкнала на някого линията без да иска.
65
12
 
38
 
! Отговори
Сигурно е преди 8 години
била на клозет на коцето в плазата
64
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кратко и точно определение за това същество- БО-,КЛ-,УК!
63
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Адвокатът на певицата бе категоричен, че тя няма нищо общо с откритата "тревна маса" в дома й."А сега сигурно няма нищо общо с кокаина в кръвта й, нали? :D
62
35
 
12
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Фалшив морал е това, за което говорите вие!!! Жана знае няколко езика, живяла е в Ю.Корея, Дания и на други места, екзотична е , суперталантлива и добър човек. Питам се: как може да говорите така за нея, нима други известни или неизвестни не са употребявали наротици?!Такова плюене, такова чудо.....Не я оправдавам, че употребява, но сте жестоки с нея.....
61
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая пък коя е?!
60
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бе да смърка и да се вдъхновява колкото си иска и както намери за добре, но да не шофира друсана кола. Има колкото иска таксита. Само заради това са трябва да и "строшат" публично главата.С алкохла е същата работа, пий си, стреляй се с приятелите си, но го правете у вас си.
59
1
 
12
 
! Отговори
Rado преди 8 години
Тая грам не и върви, брат! :D Почти колкото на мене! :)
58
2
 
31
 
! Отговори
Oптимист преди 8 години
Утре новината ще бъде ,че при вземането на пробата са допуснати грешки и съвсем не е вярно ,че тя е употребявала....а може и да се използва другата тривиална версия - че е на едни много специални медикаменти, които са дали положителната проба всъщност :)
57
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изкуството изисква жертви и вдъхновение. Може да е била потресена от факта, че никой не празнува рождения ден на Фюрера :D
56
20
 
6
 
! Отговори
бсп=дпс преди 8 години
Не стреляйте по д ру с толкова си могат разните му еврейски джаз изцепки , както викат ромите на село "голям Култ Ур" ....
55
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА МЕН ПЪК МИ ХАРЕСВА, СИМПАТИЧНА Е И СТАВА ЗА СЕКС, ДРУГОТО НЕ Е ВАЖНО !!!
54
15
 
31
 
! Отговори
карина преди 8 години
Жалко, хубава жена, талантлива певица , но........алкохолът и дрогата не прощават.......
53
20
 
2
 
! Отговори
генчо преди 8 години
аве те тези явно си сменят имената както наркотиците, може да е да не ги хванат лесно. Хитри лисугери.
52
27
 
1
 
! Отговори
legalize cocaine преди 8 години
е че кой не си смръква от време на време. сутрин с кафето. бабите и дядовците на село как копат до 100 години нивата мислите
51
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То на тази си и е изписано на челото, че друса.
50
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До еднаНапълно съм съгласен. Трябва да се търси отговорност от всеки човек който е нарушил закона. За мен тя е една тъжна жена която търси любов и щастие. Но за някои деца сигурно е пример за подражание.В този случай мога да кажа и това с което започнах.Децата подражават и на тези изпълнители които пушат цигари от тютюн или други неща.След като пробват първо тютюн, после марихуана минават и на други по тежки и опасни неща.Обикновенните цигари са вратата през която децата се срещат с наркотиците
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айде пак мъжа/гаджето и е виновно ... както и при всички жени