Вдъхновяващите красавици: Секси и след 60

Те имат личен стил, водят здравословен начин на живот, остаряват елегантно
29 апр 2016 21:54, Теодора Драгоева
69
Вдъхновяващите красавици: Секси и след 60
Ким Бейсинджър е на 62 години; Снимка: Interview

Съвременните хора са обсебени от красотата на младостта, а в същото време от година на година много известни дами ни доказват, че жена на всяка възраст може да се чувства секси, стига да има самочувствие.

В шоубизнеса е пълно с жени, които са прехвърлили 60-те, но продължават да изглеждат блестящо. Те имат личен стил, изглеждат щастливи, водят здравословен начин на живот, остаряват елегантно, приемат недостатъците си и излъчват сила и позитивна енергия.

Мерил Стрийп неотдавна говори пред студентите на университета в Индиана, призовавайки младите жени да ценят своята уникалност.

„Момичетата прекарват твърде много време да мислят за това колко килограма тежат, а има по-добри неща, към които могат да насочат мисълта си. Те трябва да разберат в какво се различават от другите. Трябва да осъзнаят, че техните странности, са тяхната сила. Всеки се опитва да изглежда по определен начин, а всъщност хората, които изглеждат различно са тези, които правят впечатление“, казва Мерил.

Така че следващия път, когато почувствате пристъп на ниско самочувствие, просто не забравяйте, че съвършенството се надценява, както казва Мерил Стрийп.

Вижте кои са най-вдъхновяващите известни жени над 60 години в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 34Това е мъж, бе драги! Толкова ли си спрял?
17
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаете ли защо чаткат минуси на тоя , който подкрепя българският пистаел Богомил Райнов? Защото *** си мисли, че писателят Богомил Райнов е като всички други наши писатели и съвремени артисти- з *** за зеле дето не стават( и аз така мисля). А истината е една- тия не са запознати с творчеството на Богомил Райнов, но по презумция слагат минуси. Толкова предубедени.Я прочетете поне един роман на Богомил Райнов и след това се обаждайте, добитъци!
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Позачетох се в коментарите и мога да кажа на тия двамата, които спорят, че и двамата автори са велики сами по себе си. И Чандлър и Райнов. Не трябва да ги съпоставяте изобщо.те макар със сходни стилове, а в същото време са коренно различни като възприятие за живота.Друг е въпроса че Райнов е философ- писател, което много му помагаше през годините да въздейства на обикновения читател до степен, която Чандлър не умееше.А иначе Богомил Райнов има най-зловещото чувство за хумор!
15
2
 
4
 
! Отговори
dp преди 7 години
28, не знам разликата между кочове и пръчове..... расъл съм в града та не ги знам тия работи, нямах къде да ме пратят "на село" като другите деца та не ти разбирам коментара/поправката.
14
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чаткаш ли ми минуси, Чандлъре? Знам- нямаш аргументи за това, че Чандлър е по-голям от Райнов и това ти остава- да чаткаш минуси. Ти си бил много ***, бе братко. Комплексар дето.Запомни едно: Реймънд е *** писател лафаджия- селски тарикат, а Райнов е философ бохем- убийствена комбинация.Не му пукаше от бай Тошо, защото бай Тошо го харесваше въпреки, че Райнов плюеше тънко тънко тази система преди 89-та. Ама откъде да ги знаеш тия неща като си повърхностен индивид с повърхностно Мнение?
13
3
 
4
 
! Отговори
dp преди 7 години
Да се обадя и по темата (ако и да не съм особен експерт в тия работи).Виждам съм и жени, и мъже които с възрастта изглеждат по-добре отколкото млади.Но меракът за секс у мъжа (поне у мене де) се събужда от по-общо усещане от единиявъншен вид, има неща в действие които не разбирам. И добре изглеждаща и всичкожена в менопауза просто не ми действа особено, дали е вид дали феромони знам ли.Чудя се жените имат ли подобна - обща? - граница във възприятието си спрямо мъжете (все пръчове.... :).
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА МИНКО 47 г му остават само още 13 години и ще види секс и със жена най на края
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К'во стана? Ровиш в търсачката за какво е писал Райнов ли? Знам. Муахахаххах...толкова си ми смешен!
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 21Е да кажеш, че елементарният стил на Чандлър е по- добър от този на класика Райнов...разбрах що за изгенерирал си...пардон изпростял! Мир , човече! Мир, откачений ***!
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 21Я кажи тогава за какво пише в криминалните си романи Богомил Райнов, след като си отворен? Бързо...не чети в нета, големий читателю!
8
1
 
4
 
! Отговори
dp преди 7 години
16, изкуфели майсторе, що не се завреш където си знаеш, че трябва.Прочети половината от това, което съм прочел през живота си, проумей 1/100-а от негои изгенерирай 1/1е9 част от знанието, което съм изгенерирал през живота си (не съм на 30очевидно, на 30 бях изгенерирал 1е6 пъти повече от това, което ти имаш шанса да направиш за около 1000 години живот).Отде ви изравят все такива гласовити загубеняци бе.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от 19Муахахахахааххахахахха...цензурирали са автоматично и думата "моде.ратора". Муахахахахахахах....Нямам смях вече..... сълзи ми потекоха.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига спамихте бе, из.родииии!!! За вас няма ли чат?
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 13 А за да направиш велик роман, не само трябва да си вкарваш лафовете, а и да имаконструкция целият роман като хората, а не детективкмите простотии на Чандлър мязащи по сюжет на криминален американски сериал с 1000 епизода- толкова евтино наивен.
4
4
 
10
 
! Отговори
dp преди 7 години
Къв е тоя гений дето иска да мери Райнов с Чандлър бе, не че на Райнов нещата са зленаписани но що за хрумване, Чандлър е един от най-големите майстори писатели на 20-и века Райнов е съвсем съвсем посредствена работа. Годен за четене което не е малко - успял е даме задържи да му прочета доста неща - но не може и да мечтае да се мери с Чандлър.
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 8Чакай малко сега. Значи искаш да кажеш, че Богомил Райнов е копирал донякъде стилът на Чандлър???? Муахахааха...Чандлър е толкова босичък спрямо интелекта и хумора на Райнов, че изобщо няма смисъл да коментираме. Сигурно си чел Райнов, така че не си криви душата и кажи наистина не съм ли прав?
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4 Брат, стилът на Реймънд Чандлър ме кефи, но най-добрият в света в този стил на ирония, себеирония е Богомил Райнов. Просто с класа над Чандлър. Не случайно Райнов му редактирташе романите едно време на Чандлър.
1
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
3, не съм аз, съжалявам, но ти продължавай да ме откриваш навсякъде. Свикнала съм да съм всичко, всеки и навсякъде.