Принс прекалил с обезболяващите?

Имал среща с лекар заради зависимостта му от лекарствата
5 май 2016 18:38,
8
Принс прекалил с обезболяващите?
Снимка: bgonair.bg

При смъртта на Принс у звездата са били открити предписани от лекар обезболяващи медикаменти. Запознати с разследването на кончината на попиконата твърдят, че вероятно той е предозирал лекарствата.

Американски таблоиди съобщиха, че Принс е починал ден преди насрочена среща с лекар, който да му помогне да сложи край на зависимостта му от болкоуспокояващи. Медикът, с когото на 20 април се свързали приближени на звездата, е доктор Хауърд Корнфелд от Калифорния.

"Надявахме се да успеем да стабилизираме Принс в Минесота и да го убедим да се подложи на лечение в клиника. Това беше първоначалният ни план", заяви адвокатът Уилям Моузи.

Доктор Хауърд Корнфелд обаче нямал възможност да се срещне с Принс на следващия ден след разговора с него, каквото било искането на музиканта. Вместо него в имението на музиканта "Пейсли парк" на 21 април сутринта пристигнал синът му Андрю Корнфелд, който е един от тримата души, открили безжизненото тяло на 57-годишния Принс.

Все още не са излезли резултатите от аутопсията на Принс, но от полицията казаха, че при огледа на тялото не са открити травми и не може да става въпрос за самоубийство.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Много странно наистина! Все обезболяващи!
5
0
 
3
 
! Отговори
Съчувствие преди 7 години
Е, вече нищо не го боли....
4
0
 
5
 
! Отговори
е? преди 7 години
murdered by the illuminati
3
1
 
5
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Няма смисъл. Вече умря. Всеки ден се чудим от какво е умрял някакъв арапин.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сиреч, предрусал!
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бе тези музиканти много странно умират,когато настъпи залез на кариерата им и обикновено след известен период на непроизводителност,и обикновено след смъртта им всичко старо се преиздава и разграбва