Ася Капчикова уличи д-р Енчев в некоректност

Пластичният хирург пък ще съди Мис Плеймейт за думите ѝ
10 май 2016 20:22, Теодора Драгоева
23
Ася Капчикова уличи д-р Енчев в некоректност
Снимка: Булфото

Нова война с мирис на съд се задава в родния шоубизнес. Главни герои в него са пластичният хирург д-р Ангел Енчев и актуалната носителка на приза Мис Плеймейт Ася Капчикова. Докторът се обиди след тв изява на плеймейтка и заяви, че смята да я съди.

Каква е предисторията?

Веднага след като бе коронясана за Мис Плеймейт, Ася заяви, че ще дари чека от 10 000 лева на Енчев за нови силиконови гърди на нуждаеща се жена, която е претърпяла мастектомия.

Преди дни в участие в таблоида „Папараци“ обаче танцьорката, която натрупа доста популярност и като гадже на Криско, заяви категорично, че пластичният хирург не е особено коректен.

По думите ѝ преди броени дни хирургът ѝ заявил, че парите не стигат за цялата процедура и че тя трябва да заплати още 4000 лева за имплантите, тъй като чекът покрива само неговата услуга.

Репортер на Пик се свърза с Ангел Енчев, за да коментира така създалата се ситуация, а той категорично отрече твърденията на Капчикова, че я е подвел за наградата.

Д-р Енчев заяви, че това не е чек, а е ваучер, като той се дава персонално и не се преотстъпва. Той бил за услуги в клиниката му, но не покривал и консумативите, които са необходими за извършването на въпросната операция.
Той заяви, че Ася си прави PR на негов гръб и че той смята да я съди.

Всички, които присъстваха на Мис Плеймейт, обаче аплодираха решението на Ася да подари наградата на нуждаеща се жена. Включително и д-р Енчев. И в нито един момент по времето на събитието той не спомена, че наградата е персонална.

Което предизвиква доста въпроси и дали раздаването на подобни награди не е в голямата си част PR акция.
Не е лошо и организаторите на конкурса да разкрият дали наистина силиконовите гърди на доктора са персонални, защото и те ръкопляскаха на идеята на Ася Капчикова. А тя не е виновна, че не следва наложения силиконов модел и разчита на природните си дадености.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
7
 
! Отговори
ПорЦелан преди 7 години
По надолу "доктора" пише за тикви та сетих за Пепеляшка на която добрата магьосница направила всичко от тикви, даже и тампон щото била в цикъл. В 12 часа в полунощ обаче имало малък технически проблем: Тампона се превърнал в тиква. Затова се наложило да изчезне бързо.
15
1
 
22
 
! Отговори
БББ преди 7 години
Отдавна се знае, че Енчев е мошеник. Здравната каса хваща няколко пъти Медлайн в измами, но ми е интересно защо не му врътнат кранчето. Какво стана? Плеймейтка с по-висок морал от лекар! Браво!
14
5
 
9
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
С претенций сте , че сте много красиви. Защо тогава ходите по пластични хирурзи.?! Няма вечно да бъдете млади.!Природата си знае работата.Наказва претендентите.
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този "доктор" вместо да се излага и сам да си наврежда на репутацията, по-добре да си замълчи и ако чак толкова са му скъпи консумативите, да вземе да се покрие. Цяла България му гледа сеира по почивките насам натам, а като опре до благотворителност, се крие :)
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е искал да направи операция, защото е нож с две остриета - ще създаде прецедент, че прави операции на неплатежоспособни клиенти, та дори и с добри намерения.Навремето имаше една фирма ****** - Големи яйца.Та докато не изгърмя с доста ужилени клиенти, бяха раздавани по 1 кв. м. незастроена жилищна площ, която нямаш право да препродаваш или преостъпваш.Т.е. - печелиш правото да бъдеш техен клиент. Каквито и да са били намеренията на въпросната Ася, тя просто не се е нуждаела от неговите услуги.
11
1
 
44
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Плеймейтка с благородна идея и "доктор", който се излага като кифладжия. Ужас! В какво "нещо" живеем!
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип не одобрявам такива конкурси, но Ася изглежда точен човек.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво от туй
8
2
 
45
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Това със силикона е отживелица. В момента има навлиза революционна технология. Имплантират две тиквени семки и те узряват за 2-3 месеца. Ефекта е невероятен.Израза "Да се бориш като прасе с тикви" добива нов смисъл.
7
1
 
28
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Ми да ги насади на Азис и ще стане още по-известен.
6
2
 
74
 
! Отговори
Д преди 7 години
Долен ***! Винаги ми е изглеждал изкуствен и неприятен на всичките билбодове, на които се налага да го гледам.Искал е да си направи реклама със силиконовия бюст на новата Плеймейтка, какво го топли него, че някаква неизвестна жена, било то и в нужда, ще ползва услугите. Нали няма реклама така...
5
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е чек, а е ваучер. Не е ваучер, а е правото да си платиш нещо по-скъпо от друго място и затова ти правят отстъпка за това право, а иначе си е жива реклама. При положение, че тя не се нуждае от такава интервенция, просто е решила да я преостъпи на някой който реално има нужда. Но няма далавера в цялата работа и станал проблем.
4
2
 
29
 
! Отговори
"родния шоубизн преди 7 години
Кой ги прави известни тези?Премествам.
3
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"силиконовите гърди на доктора" :))Очевидно д-р Енчев има силиконови ц*ц* :))))
2
6
 
33
 
! Отговори
Неразбрал преди 7 години
Мис к'ва?
1
1
 
60
 
! Отговори
Etien преди 7 години
Каква поредна футболна драма