Стажантката Рут vs. Моника Валериева: ‪#‎селскамара‬

Двете млади дами се сдърпаха за пушене в самолет
Обновена: 17 май 2016 16:31 | 17 май 2016 16:30, Александър Попов
24
Стажантката Рут vs. Моника Валериева: ‪#‎селскамара‬
Кадър от видеото, което ядоса Рут. Снимка: Facebook

Известните с известността си поддържат интереса към себе си най-вече с постове в социалните мрежи. Често обаче техните снимки, мъдри мисли и действия стават обект на атаки и характерните за родния шоубизнес безсмислени спорове и дуели на тема "Кой е по-тъп".

Поредната такава битка се заформи между плеймейтката Моника Валериева и певицата, която в момента го раздава стажантка - Рут Колева.

Моника пусна клипче, в което пуши на борда на самолет, което за нейните последователи явно е върха на сладоледа и изискаността. Рут пък откровено се заяде с нея, което й се превръща в познат метод да бъде в хедлайна във Facebook.

"Друго е да си пушиш в самолета, понеже си над нещата и си много велика, и за капак да си пуснеш и селфи видео у ФБ... Такива няма ли кой да ги арестува бе?", атакува Колева и добави хаштага ‪#‎селскамара.

Не закъсня и отговорът, който е написан на грамотен български език, но в крайна сметка всеки си има Facebook‬ стена и може да си пише както си иска. Все пак заради непреходността на този женски двубой го оставяме без редакторска намеса.

"Относно поста на момичето което не познавам, бих искала да обясня, че пушенето на цигари и електронни цигари на борда е забранено. Не на всеки полет обаче електронните цигари са недостъпни. Това което аз "пуша" се води наргиле, което е с плод и се зарежда с блутут! Благодаря на персонала който "не ме е арестувал". Но щом Рут Колева се е сезирала е друг въпрос. Относно клипа ми, аз имам фейсбук, мое лично пространство! Дали ще "кифлея", "Простея" или какво тук правя е само мой проблем. Не разбирам как за някой хора е необходимо да има драма и скандал, може би защото аз изобщо не се вълнувам от тези хора ако ще и на една ръка да ходят. Между другото,веднага check-нах годпожицата която прави хубави песни. Успех", отвърна Валериева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 16първо...електронната цигара има батерия и реотан който изпарява течния никотин!!!!недей да вярваш на всичко което ти казват !!!(любознателността е признак на интелигентност)
18
2
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Не става дума за четене. Аз работя на летище и това е определението, което на курса там ни беше преподадено за електронните цигари. Тоест това, което интересува въздушния транспорт. И, както написах, заради ползването им не може да има арест, защото то не нарушава никой закон.
17
2
 
4
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Zashto zanimavate NAS normalnite xora s tezi mekereta,pitam az
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14(Електронните цигари по дефиниция не са пушене, защото в тях няма процес на изгаряне)сигурен ли си за това което си написал????я вземи малко прочети и тогава изказвай!!! noob
15
3
 
6
 
! Отговори
Ми преди 7 години
За грамотността мога само да кажа... "Присмял се Хърбел на Щърбел".
14
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рут пак ли се изложи, бе? Електронните цигари по дефиниция не са пушене, защото в тях няма процес на изгаряне на растение и не се образува дим, а само пара. При някои дори и пара не излиза и не притесняват никого. Дали употребата им е разрешена на борда, не е законово регулирано никъде и зависи от решението на конкретната авиокомпания. Но дори тя да е против, да те арестуват заради електронна цигара е все едно да те арестуват заради mp3-плейър.
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що се занимавате с тези?
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези и двете нито съм ги чувал, нито съм ги и виждал. Сега разбирам, че тази Рут е певица, ама какво пее - хич нямам идея. Родните ни ВИП-ове са толкова ВИП, че никой не говори за тях и затова си съчиняват скандали от нищо.
11
2
 
18
 
! Отговори
верту преди 7 години
Само не рабрах от статията къде са се "сдърпали" във Фейсбук ли? Не знаех че и това е възможно във Фейсбук. Редакторите на сайта ви да не ми трият мнението че да не ги пребия в интернет...
10
1
 
18
 
! Отговори
Мойто хора преди 7 години
че Рут е устата патица, такава си е ... не ми е симпатична ич.Ама и това кифле е пълно с бисери :) пушела електронно нергиле, което зареждала с плод през блутуута ... wtf ?? както и да я нарече тази електронна цигара пълна с химия с вкус на малинки, няма как да е разрешена на борда."който хора" няма да го коментирам.
9
4
 
16
 
! Отговори
Гошо от почивка преди 7 години
Рут е готина! Не знам какво й става и защо е паднала толкова ниско да коментира някаква кифла. Относно кифлата - много е поста.. "пуша" (електронно) наргиле???, което е плод и се зарежда с блутут??? ватдъфак?
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая седалка ми прилича на Wizz Air. В.И.П-ъ ни лети low cost! Алееее!хахахахахахахаха
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Gospod da e sas nas!!!
6
1
 
1
 
! Отговори
Русия преди 7 години
*** Колева?
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
изводът е, че трябва пак да се пуши в самолетите, както си беше.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой друг ако не Сашо Томов ще ни занимава с фейсбук простотиите? Тези и без това си плащат за медийното внимание към махленските им спорове.
3
3
 
53
 
! Отговори
Пак Благо преди 7 години
След тази "новина" отивам да си ударя главата в Колизеума!
2
3
 
19
 
! Отговори
боян преди 7 години
темеРут колева
1
0
 
37
 
! Отговори
Благо преди 7 години
О! Джисъс!