Появиха се поредни кандидатки за парите на Принс

Две жени твърдят, че са преки наследнички на неговия полубрат
19 май 2016 20:11,
1
Появиха се поредни кандидатки за парите на Принс
Снимка: Архив Reuters

Станаха известни още две потенциални наследнички на музиканта Принс, който почина на 21 април, съобщиха световните информационни агенции.

Двете жени твърдят, че са преки наследнички на Дуейн Нелсън, един от петимата полубратя на певеца. Дуейн известно време се грижел за сигурността на Принс, но бил отстранен и починал през 2011 г.

Първата потенциална наследничка Бриана Нелсън заяви под клетва в съд в Минесота, че е единствената жива наследничка на Дуейн Нелсън, тъй като брат й Дуейн Нелсън младши също умрял.

Другата претендентка Джанин Халоран от своя страна твърди, че има 11-годишна дъщеря от Дуейн Нелсън младши. Джанин и Дуейн Нелсън младши не са сключвали брак. За появата на въпросната нова млада потенциална наследничка, която в съдебни документи е спомената само с инициалите й "В.Н.", се заговори за пръв път миналата седмица.

Адвокат оповести новината за малолетното момиче, но призна, че все още не се е свързал с майка му Джанин Халоран.

Принс умря на 57-годишна възраст. Той няма деца и не е оставил завещание. Назначен бе управител на имуществото му, докато се чака да се изясни кои са наследниците му.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: наследниципринс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
777 преди 7 години
ЗАРАДИ ТИЯ ПАРИ ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ НА ОПАШКА, А ПРИЖИВЕ МОЖЕ И ХИЧ ДА НЕ СА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ ОТ НЕГО.