"Мис България" – говедарка, сдава модния подуим

Симона вече трупа челен опит в занаята, грижейки се за стадо овце
22 май 2016 10:45,
46
"Мис България" – говедарка, сдава модния подуим
Симона Евгениева. Снимка: архив, Булфото

Носителката на титлата "Мис България 2014 г." Симона Евгениева загърбва модните среди, за да се отдаде на собствен бизнес.

Хубавицата ще кандидатства по европрограми за млади фермери веднага след като вземе държавния си изпит през юли.

Симона учи стопанско управление и вече натрупа челен опит в занаята, грижейки се за стадо овце и телета в монтанското село Габровница.

След като завърши образованието си, алтернативите пред нея са две – да отглежда животни или да инвестира в отварянето на мандра, издава тя пред "Монитор".

След слуховете, че е станала жертва на побой от гаджето си турчин, Евгениева уточнява, че посреща новото си професионално предизвикателство в перфектно здраве. Тя тушира с насмешка и писанията, че е получавала по 20 000 лева месечно "джобни" от него с условието да не води бурен нощен живот.

"С този мъж бяхме заедно половин година и за този период никога не ми е посягал, нито ме е издържал. Разделени сме от два месеца", категорична е Симона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
17
 
18
 
! Отговори
велик турк преди 7 години
а в г з дава ле или да ни я питам
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8 - много си прозз....
8
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мис *** я клатели фесове... поредната история от ***. Горд съм с това момиче
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Млад поет - свинарИзвинете, вие да не сте от "нежните" нарко софиянци ?
6
0
 
28
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Да са живи и здрави родителите и, иначе не я виждам сама, фермерка, в село, дето 90% са шведи,а тя е без собствена земя, техника, сгради...
5
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахах говедарка била....като я гледам хващам бас, че не е виждала овце през живота си....вече ми е писнало разни к***ви да се представят за добри и народни хора!!! Всички миски, плеймейтки и подобни същества са ни ясни, само не разбирам защо ни занимавате с тях?
4
4
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Това е поредния ПР, при това-нескопосан.В държавата, в която животновъдството умишлено се унищожава, да се занимава с животновъдство, когато 99% не успяха? В Бавария , само със 7 крави, по думите на фермер, се живее нормално, а в България, хората с по 30 крави фалират, тя как иска да успее?Или просто мисли, че само ще командва, от офиса?
3
1
 
27
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Аз все пак съм живял на село и съм виждал говедари и говедарки.Ако изключим светлия тен на кожата, при условие че фермата е модерна със всички екстри като електронни пастири и GPS управление и прочие, за да станеш сутрин рано, да издоиш кравите и прочие си е такъв ангажимент, че едва ли ще и остане време за маникюр и козметик и фризьор, на каквито явно се радва девойката.Ставаш най-късно 5 часа сутринта. Кога яде, кога спи???Тъй че макар и вероятна, тази работа си е доста съмнителна.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох какви "интересни" новини за живота в Бг провинцията.Дали гаджето и я пребива или пък НЕ.........?!"Това е въпросът." би казал поетът.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ни занимавате със тия, сама си пуска слуховете и сама си ги опровергава утре ще си напише от фалшивия профил че спи с овце или нещо си кой ще повярва.