Слави и компания събра 12 500 българи в Лондон

Концертът се проведе в зала Уембли, близо до стадиона
Обновена: 22 май 2016 21:51 | 22 май 2016 18:51,
140

Слави Трифонов и "Ку-ку бенд", заедно с Крисия, изнесоха концерт в зала "Уембли" в британската столица Лондон.
Залата се намира точно срещу емблематичния стадион, съобщава Булфото.

Българите във Великобритания проявиха голям интерес към събитието и публиката наброяваше 12 500 души - пълният капацитет на залата.

Вижте кадри от шоуто!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
43
 
! Отговори
666 преди 7 години
До Анонимен 47Никога не съм ходил на концерт на с. т. и алкохолизираният му бенд. От две години и повече не гледам и така наречено шоу в което се говори само за политика. Според мен това не е шоу а, просто напъните на с. т. да влезе в политиката и нищо повече.
61
12
 
5
 
! Отговори
ПЕРИКЛЕС СОФОКЛИОН преди 7 години
ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА СИ ПРАВИТЕ КОНЦЕРТ НА ГРЪЦКИ СВЕЩЕН СТАДИОН...И ЗА КОЙ ОТ ДВАТА ОЛИМПИИСКИ СТАДЕИОНА ГОВОРИС, ЗАСТОТО В АТИНА ИМА ДВА ОЛИМПИИСКИ СТАДИОНАС --- ЕДИНИА Е ФУТБОЛНИА, КОИТО Е МНОГО ГОЛИАМ, И САМО СЕДЕЩИ ПОБИРА 76 ХИЛИАДЕС + ДА НЕ ГОВОРИМ ПРАВИ, И АКО СЕ ПУСНАТ ПО ТРЕВАТА ДА ИМА ХОРИАКИС=ЧЕЛОВЕЦИ = СТАВАТ НАД 200 000 АТОМО-АНТРОПОН = ЛЮДЕ !!...А КЛАСИЧЕСКИЯ ОЛИМПИЙСКИ СТАДИОС = '' ПАН АТЕНАИКОС '' -- ПОБИРА 50 000 СЕДЕЩИ АТИНЯНИ...ОЩЕ ОТ ДРЕВНОСТАА !!
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Киро кофражистаА, вие *** ли сте? може ли да отговорите.
59
20
 
15
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Как е сънародници, плюте ли?Давите ли се от злоба?Само така, продължавайте, ще спечелим конкурса за най-злобна нация!Ще ни пишат в Гинес!Ураааа!
58
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Концерта е правен с парите на Дпс и Бсп, Кремъл и предателите на България.Предизборен концерт.
57
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до dpВие на това музика ли му казвате?
56
3
 
4
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Борисов бе избран да се справи с мутрите , да ли се е справил сам си отговори , то и царя го избраха ама знаеш после коалиции с бсп и дпс , не го били разбрали журналистите , смяна на чипове ....
55
2
 
21
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До до dpАнгличаните имат My Dying Bride и Paradise Lost издали албуми шедьоври миналата година. За съжаление в България няма творци на такова ниво.
54
1
 
19
 
! Отговори
Атанас преди 7 години
Явно чалгата няма граници за съжаление :(
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя селянин открадна доста македонски песни и ги *** здраво даже ги представя български ако хората могат да чуят оригиналните изпълнения ще им се пре иска да го пребият
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Мадрид залата е по-голяма мисля над 15 хиляди, там ше е якия концерт, а на платените тролейбуси да кажа че тяхната ше свърши в скоро време, като резнеме субсидията ще останете без работа)
51
8
 
24
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Защо не се пробва да пее на МЕСТНИТЕ лондончани "великите" си песни?!! Да видим ще събере ли и 5 души след като феновете му тук претендират да е толкова страхотен бизнесмен и артист ? Самизваният виолист Слави отлично знае, че на Запад единственото му поприще за изява би било като уличен музикант в някое метро (при добър късмет) ,иначе - в отдел Чистота. Обаче в Чалгария възможностите му са неограничени понеже тук се цени просташкото и олигарсите здраво го спонсорират да е техният шут!
50
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите в Англия си остават чалгари независимо, че са в чужбина
49
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто няма друг изпълнител или група в източна европа, която да е в състояние да направи подобно шоу
48
6
 
26
 
! Отговори
dp преди 7 години
Бе мога да ги разбера англичаните ако са проплакали и от българи, 12500 души да съберешна чалга концерт в Лондон - мале мила каква селения се е изсипала там.После *** им обяснявай, че е добра сделка на 12000 селяни и един истински свестен да иде (добра е но как се продава това на публиката....).
47
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай *** с мотор ли е излязъл на сцената да се покаже какъв е клоун. Сигурно англичаните са си помислили че това е някакъв български гастролиращ цирк.
46
6
 
17
 
! Отговори
До Хари преди 7 години
Благодаря ти, че отговори на въпроса ми,който сама си задавах толкова време - как така българите които са заминали и живеят в Лондон и са попили от местното огромно разнообразие от супер квалитетни културни и музикални.прояви - театри, мюзикъли, спектакли...... отиват да гледат нещо толкова пошло като концерт на Сл.Трифонов?!!!!! Аз мечтая да посетя поне един спектакъл на Уест Енд и да избягам завинаги от окупираната с "балканската" псевдомузика на този вулгарен чалгаджия държава БГ! Мит е, че в чужбина са избягали интелигентните българи; уважаващ себе си човек няма да стъпи на такъв поз
45
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалгата и селянията проби и в Лондон благодарение на Учиндолския шут...
44
6
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Имаме най...усмихнатият и раболепен президент и най...самовлюбеният-самохвалко премиер,на най...бедната и социално слаба държава в ЕС.Така че,такива като Слави,Бареков и пр. нямат място в тази държавица;ще развалят рахатлъка на...величията.
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В много отнощения не приемам Слави Трифонов,но по отношение на такъв род събития,му отдавам дължимото.А сега да попитам всички тези "велики" критикари,включително и себе си,къде сме ние,в "пространството на страната си?!!!Няма ни господа!Колкото и да се правим на велики в собствените си зъркели,в "пространството" сме едно,НИЩО!!пОНЕ ДА ОТДАДЕМ ДЪЛЖИМОТО НА ТАКЪВ РОБ ПРОЯВИ,В ПОЧИВКИТЕ НА СОБСТВЕНОТО УМОПОМРАЧЕНИЕ,ДА ПЛЮЕМ!