Слави и компания събра 12 500 българи в Лондон

Концертът се проведе в зала Уембли, близо до стадиона
Обновена: 22 май 2016 21:51 | 22 май 2016 18:51,
140

Слави Трифонов и "Ку-ку бенд", заедно с Крисия, изнесоха концерт в зала "Уембли" в британската столица Лондон.
Залата се намира точно срещу емблематичния стадион, съобщава Булфото.

Българите във Великобритания проявиха голям интерес към събитието и публиката наброяваше 12 500 души - пълният капацитет на залата.

Вижте кадри от шоуто!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
- преди 7 години
Имам предвид 50 паунда за седящи, 40 за правостоящи и 90 паунда вип билети ! = средно между 100 и 200 бг.лв!
81
6
 
2
 
! Отговори
Ехм... преди 7 години
откога позволяват на *** и Пульо да наемат зали за изяви в Лондон...? Щом си плащат, явно няма проблем.:( Впрочем повечето от присъстващите вчера са били по анцузи! - пишат го във Fb. Сигурно това им е бил дрес -кодът за вход : ) £50 билетът за седящи= ~150лв. Ехе, по-скъпо от конц. на Елтън Джон! :)Слави е самовлюбен, самозван и алчен псевдопатриот!Той много искаше да пее в тази зала, за да може после да се хвали че е имал концерт на УЕМБЛИ, а хората да си мислят, че е пял на легендарния стадион хахаОбаче най -престижната и голяма зала за концерти в Лондон е О2 Arena,
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси, много чалгари в тая Англия. Ама какво се чудя - вчера тука в Германия видях 5 черни коли - мерцедеси БМВта и Аудита с български мутрагени движат бавно с отворени прозорци и Азиз до дупка. Простотията ходи по Европа.
79
0
 
4
 
! Отговори
АК преди 7 години
Търся тук в нета но уви без резултат и за това си викам, дай да питам многобройната аудитория тук да ми покаже къде са ГОЛЕМИТЕ КОНЦЕРТИ НА НЕ-ЧАЛГАРИТЕ.Тъй де, те като са толкова голяма работа, пречистени като момини сълзи да ни покажат как се правят нещата.Затова питам аз, нали народна мъдрост е казала "С питане до Цари Град се стига"
78
10
 
14
 
! Отговори
коментор преди 7 години
от дълго време на сам, не съм чел по добра новина! в лондон имало 12500 *** на концерт на слави! искам да подканя всички слушащи подобна "музика" също да се ориентират към лондон, така в БГ ще останат само качествени кадри :))))))))
77
0
 
9
 
! Отговори
nas преди 7 години
До два капута... A аз някак си не мога да разбера как има хора с толкова ограничени умствени капацитети... не 2-*** *** правят референдум а за около 700 хиляди граждани (може би за теб *** ... незнам). Ама нищо поне пренаписаният виц с други личности си го бива
76
5
 
3
 
! Отговори
Един преди 7 години
До bgБраво! Страхотен коментар и поздравления за което!Как да прихванат нещо от световната култура, като са отишли там да работят предимно от прованса хора?
75
4
 
17
 
! Отговори
ME преди 7 години
Неописуемо глупава нация сме !!! Знаем само да изливаме помия, да плюем, да критикуваме, да бълваме глупости и да нареждаме. Като индивидуалност всеки си мисли, че е по-по-най , а всъщност e НИЩО, nothing, nada... По разединена, завистлива и злобна нация от нашата няма....Както и да е :(
74
0
 
1
 
! Отговори
toni преди 7 години
HOKEYNIA STADION V BERLIN E 25000, KOGA E KONZERTA V BERLIN TUK IMA ZDRAVO KÜ4EK
73
3
 
5
 
! Отговори
Азармо преди 7 години
Ако дългото с едни и същите лафове имаше поне косище като Анщайн или Бетховен, да ми го хвалите за гений, но той с дизайнче на няква смотана гологлава мутра - ееее, не! Чалгата отдавна е преляла и плъзнала по чужбина като кашата от приказката с гърненцето, да се оправят попарените.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почина големия български пианист Васил Пармаков:(
71
5
 
2
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Големец!
70
3
 
9
 
! Отговори
Kарпузан преди 7 години
12500 гласа са си 12500 гласа
69
26
 
52
 
! Отговори
bg преди 7 години
Драги сънародници. Живеете с години в центъра на света и не сте прихванали нищо! Нищичко! Нито вкус, нито стил, нито естетика, нито тенденции.... Пълните Лондонските зали само на българска чалга, на българска естрада и на долнопробни театрални халтури.... Жалко.
68
3
 
21
 
! Отговори
Глупости! преди 7 години
Колко от тия ЧАЛГАРИ ШЕ ГЛАСУВАТ ...ХА,ХА,ХАААААААААААА....СЛАВИ ---ПАРИ НЕ ДАВА!А , БОКО ---ТЕГЛИ ВЕЧЕ 19-МЛРД......!!!!/....всички мургавели , ше гласуват...познай за кого.../
67
29
 
27
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
БРАВО СЛАВИ! СЛЕДВАЩАТА ВАЖНА ЗАДАЧА Е ДА ИЗРИТАМЕ ТИКВУН ОТ ВЛАСТТА И ДА ГО НАБУТАМЕ СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО В ЗАТВОРА. ПРИЧИНИ МНОГО, НО СА ДОСТАТЪЧНИ И 16-ТЕ МИЛИАРДА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ, ОТ КОИТО ГЕРБАВИТЕ ВЕЧЕ ОТКРАДНАХА.
66
1
 
29
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Защо толкова мрънкане , всеки е СВОБОДЕН да слуша и посещава каквото му е на сърце. Аз когато се прибирам в България използвам случая да ида на театър ,защото смятам че и театрите в малките градове също вярват в изкуството
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Трифонов и колегите му обявиха през февруари, че ще изнесат концерт в Лондон - на 23 април в зала Трокси. Тя побира 2600 души, а капацитетът на зала Уембли е много по-голям - тя е за публика от 12 500 души." https://24chasa.bg/Article/5411865
64
4
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Па нема лошо,намерил си е правилната и верна публика.Ако може и там да си артиса..
63
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧАЛГАРИТЕ , НИКОГА НЕ СА БИЛИ ФАКТОР В ПОЛИТИКАТА.......НИТО ЩЕ БЪДАТ !ЧАЛГАРИТЕ , СА ХОРА НА КОИТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА!