Вижте дома на Неймар в Барселона

Футболната звезда обитава модерна триетажна къща под наем
11 юни 2016 21:35, Теодора Драгоева
3
Вижте дома на Неймар в Барселона
Снимка; Instagram

Един от най-известните и най-скъпоплатени футболисти в света в момента - Неймар живее от няколко години в Испания и по-точно в Барселона, тъй като играе за каталунския гранд.

24-годишният бразилец е боготворен в целия свят, а малките деца се опитват да подражават не само на стила му на игра, но и на интересните му прически.

Неймар живее в триетажна къща под наем, в престижния квартал на града Pedralbes, който е недалеч от плажа. В този район на Барса живеят и други известни футболисти.

Самият спортист живее през по-голямата част от годината със своя 5-годишен син Давид Лука, с чиято майка Каролина е разделен, но тя се премести от Сао Пауло в Испания, за да не разделя баща и син.

Модерната вила, която Неймар да Силва Сантос Жуниор обитава от три години насам му струва 18 хиляди евро на месец, а иначе стойността ѝ се оценява на около 4 милиона евро.

Сумата определено не е проблем за Неймар, който получи първоначално 40 милиона евро при подписването на договора си с Барселона през 2013-та, а след това започна да взима по 7 милиона на година.
Договорът на нападателят изтича чак през 2018.

Вижте снимки на дома на футболиста в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: къщабарселонанеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барса е обръщение само към футболния отбор, но не и към града Барселона
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала на бившата му приятелка, че проявява разбиране. Браво и на него, че държи на това децата му да израстнат с баща си... Това не се среща често осовено при 24 годишни мултимилионери. Да е жив и здрав и все толкова добър и да си купи къща където наистина мисли да прекара живота си. Фубол ще има още 7/8 години...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормална кьща за един милионер!