Серина Уилямс: Не вярвах, че ще играя след 30-те!

Твърди, че днес се чувства по-силна, в сравнение с по-младите си години
12 юни 2016 16:16, Теодора Драгоева
17
Серина Уилямс: Не вярвах, че ще играя след 30-те!
Снимка: Glamour

Серина Уилямс изглежда зашеметяващо на корицата на новия брой на Glamour (юни/2016). Шампионката по тенис загуби в края на миналата година на полуфинала на US Open, но за това пък съвсем скоро се сдоби с трофей от "Ролан Гарос".

В интервюто за изданието 34-годишната спортна звезда обсъжда фактът, че обществеността обвини тогавашното ѝ гадже - Дрейк за загубата ѝ.

"Не мисля, че това е справедливо. Аз съм тази, която играе и прави грешки. Аз бях виновна, а не някой друг. Тогава не бях в добра форма."

Уилямс също така отбелязва, че не си търси съпруг и че не смята да създава семейство в скоро време.

"В момента, в 30-те си години аз се чувствам по-силна, отколкото в 20-те и смятам да продължавам да е състезавам. Аз дори не вярвах, че на тази възраст, все още ще съм в големия тенис."

Серина добавя: "Днес моята последователност е по-добра, а импулсът ми за победа - по-голям".

За разликите в заплащането в спорта тя казва: "Вярвам, че жените заслужават същото заплащане като мъжете. Ние работим и се стараем също толкова много, както и представителите на силния пол. Един ден не искам да обяснявам на дъщеря ми, защо брат й  печели повече пари, а работи същото нещо като нея".

За да видите снимките на Серина, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Once you go black, you never go back!
13
0
 
10
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Същия труд и същата визия като мъжете , не тия от тениса защото те в сравнение със сестрите са направо момиченца . Не мога да отрека едно фотографа е наистина много , много добър . Снима Хълк - излиза мацка .
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 30 се чувствала по-силна... Ами нормално, с толкоз анаболи бухани през годините... Тя ако се качи на ринга може и Кубрат Пулев да сгъне на две, та камоли някакви хилави момиченца на тенис корта
11
3
 
5
 
! Отговори
baihui преди 7 години
otvratitelna, frashkana s steroidi i fintsiklidi Amerikanska gorila !
10
4
 
6
 
! Отговори
Диалектика преди 7 години
Една *** трудно може да тича със сърничките.Разбира се и сърничките не стават за оране.Извод - всяко добиче да си знае прайда. Старите биволици ги бракуват и ни ги продават като младо телешко. Сърничките препускат по зелените(или оранжеви) терени, докато някой григор не ги гръмне в десетката. Извод - тичай докато си сърничка, че после те чака тежко биволско бъдеще и евреме да се подготвиш да станеш пастърма.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Karsten Braasch беше... той игра май и с двете, като и двете ги отнесе. Все пак е стигал 38 в света, но тогава май наистина беше извън 200.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя анаболен стероди на снимката добра оптична измама са му направили. Полвината й Гъ.з скрит от сакото, кръстосала бутовете, че й косата й разперили щото гърба й като Арнолд.
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали направиха демонстративен мач Серина с един 200 номер в сета!Оня пи бира през почивките пуши цигари и я уби от бо0й- 6-1.
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 1 Брат, те мускулите на Серина може да са 2 пъти по-големи от на Джокович, но Джокович няма да й даде и гейм ако направят демонстративна среща. 6-0 6-0 6-0 за един час игра.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката не е чак толкова стара, но пък за сметка на това фотошопа е играл много сериозно. Някои от частите й са тлкова необхватни, че това е свалило половината и килограми.
4
2
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
тва набарали те няма измъкване !
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДВЕТЕ СЕСТРИ БРАТЯ УИЛЯМС СИ ПРИГОТВЯТ НЯКАКВА СПЕЦИАЛНА РЕЦЕПТА ОТ ХОРМОНИ НА РАСТЕЖА И ВИТАМИНИ И КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ!!!!СВРЪХ ДОЗИ НЕ ТЕСТОСТЕРОН А ДЕХИДРОТЕСТОСТЕРОН НАПРАВО СЕ ИНЖЕКТИРАТ!!!!ТАЯ СНИМКА Е СТАРА!! ЕДНАТА ВЕЧЕ МЯЗА НА МЪЖ В ЛИЦЕТО :D
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Теодора Драгоева, питайте спортни журналисти, като не знаете какви глупости пишете. Тя ЗАГУБИ на финала на Ролан Гарос от Мугуруса. Трофеят не е спечелен от нея. Защо въобще пишете за спорт, като нищо не разбирате от него?
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С това, което зоби братята Уилямс няма да имат конкуренция в женския тенис докато станат на 50. Та вижте мускулите на тая /тоя/ Серина. По-големи са от тези на Джокович.