Роби Уилямс ще участва в турнето за 25 г. Take That

Съгласил се да помогне и с писането на нови песни
Обновена: 23 юни 2016 23:34 | 23 юни 2016 22:46, Веселина Йорданова
2
Роби Уилямс  ще участва в турнето за 25 г. Take That
Снимка: архив, Ройтерс

Роби Уилямс, който напусна Take That през 2012 г., за да се съсредоточи върху самостоятелната си кариера, ще участва догодина в турнето за 25-годишнината на групата заедно с Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд, съобщи Фимейл фърст.

"Гари винаги е планирал нещата и сега се е фокусирал върху отбелязването на 25-годишнината. Роби каза, че е готов да се върне и отново да пее с тях. В съзнанието си той се е помирил с групата и иска да помогне за отбелязването на смайващия й успех" - каза неназован източник пред в. "Мирър".

Роби дори се е съгласил да помогне с писането на нови песни за юбилея.

Не всички, участвали в Take That, обаче ще се включат в турнето. Джейсън Ориндж, който напусна групата през 2014 г., защото повече не му се занимаваше с музика, този път ще остане настрани.

Групата Take That се появи през 1990 г., но бързо се разпадна - през 1996 г. Следващата година Роби Уилямс започна самостоятелна кариера.

Take That се събра отново през 2010 г. Роби Уилямс се присъедини към нея през 2010 г. и помогна в писането на шестия албум на групата "Progress". Две години по-късно той отново се отдели. През 2014 г. Take That издаде седмия си албум "III" като трио. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Роби УилямсTake That
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-великият му концерт беше в Knebworth 2003-та на Роби Уилямс. Тогава събра на една огромна поляна 130 000 души и направи невероятно шоу. Един от най-великите концерти в историята на музиката. Който не го е гледал да поправи огромния пропуск- има го в Замунда.