И пак Джулай морнинг с Джон Лоутън. Но в... Тутракан

На брега на Дунав хита ще пеят и Кметъла и Васко Кръпката
Обновена: 28 юни 2016 14:38 | 28 юни 2016 14:14, Вера К. Александрова
13
И пак Джулай морнинг с Джон Лоутън. Но в... Тутракан

Джулай морнинг отново ще дойде с Джон Лоутън в първите часове на първото юлското утро. Тази година обаче това няма да стане на брега на морето в Камен бряг, а на брега на Дунав край Тутракан.

За посрещането на Юлското утро заедно с Лоутън там ще пристигнат и неговите приятели  от Б.Т.Р., Цонко Цонев – Кметъла, Васко Кръпката, Христо Мутафчиев.

Всички те, предвождани от кмета на града Димитър Стефанов, ще изпълнят хита "Джулай морнинг" точно в 5:34 часа на 1 юли, когато слънцето ще пробие над Дунава, съобщиха организаторите.

В тазгодишното издание на джулайското утро в Тутракан, ще участват и много млади рок банди. Купонът ще продължи през цялата нощ в местността "Лодкостоянка", където ще пеят и свирят групите "Вход свободен", Санеца ,"Ignore The Hate", "ПББ" и Васко Кръпката, "Elevate", "Торнадо", "Bloodrush", "Bad City", "Blood Sug", Metallica tribute by "Sanitarium Escape", John Lawton & Б.Т.Р.

Празникът ще започне от вечерта, в 19 часа, с изпращането на най-красивия залез над Дунав под звуците на хитовото парче "Пропуснати залези" и с представянето на книгата "Кметълски истории" на Цонко Цонев.

За първи път Кметъла ще покаже музейната си експозиция от неговите лични и уникални рокаджийски подаръци.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Джон Лоутън е знаел преди 30 години ,че ще пее някой ден Тутракан сигурно е щял да се самоубие.
9
1
 
3
 
! Отговори
? преди 5 години
Има ли виза ?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Червените тролове на Ставриета оляхте се !!!!
7
2
 
7
 
! Отговори
а преди 5 години
а какво общо има Тутракан с изгрева на слънцето
6
1
 
4
 
! Отговори
Бежовски преди 5 години
Абе в Търколибуркан слънцето откъм Дунава ли изгрява?
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че Цонко иска да слуша рок в Тутракан, Сопот, Пловдив не означава, че в Камен бряг, Каварна и пр. искат да слушат чалга, а просто, че Кметъла му е и му е било през онази работа за общината когато е бил там и сега още повече. Неговите конфронтации с новата "царица на чалгата" си ги превърнаха в проблем на хората от района, които не искат много да имат общо с това. А Джулая ще има - с Цонко и без, с Тутракан и без и винаги е имало.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Местим...
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива умньовци преместиха рали "Златни" на п... си майна в Западна БГ и се ос.ра всичко. Сега е същото. Затова да си ходим на Варненския вълнолом на 1-ви юли, а селяните да слушат жабите и да броят комарите в Тутракан!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До az samИдеята беше факт дълги години. Сега идеята ще е където дават да се случи. Особено след като се обърна палачинка и новата кметица си има друго хоби.Колкото до участието, ас южуал то си е по желание...
1
27
 
8
 
! Отговори
az sam преди 5 години
Ха- ха. Смешници. Идеята на джулай морнинг е посрещането на слънцето на най-източната точка на България. Там слънцето се вижда най-рано.Къде Тутракан , че да се види слънцето първо там? Ха-ха..