Жега с Алесандра Амброзио

Ще пенсионират ли едно от най-горещите тела в модата?
2
Жега с Алесандра Амброзио
Снимка: Victoria's Secret

Макар и непотвърден, все повече набира сила слуха, че Алесандра Амброзио ще бъде "пенсионирана" от Victoria's Secret. През последните години бразилката е сред топ лицата на прочутата марка и неотлъчно се е настанила в Топ 10 на най-добре платените модели. Именно тя е и следващият ни гост в рубриката "Горещи тела".

Идва ли краят на едно зашеметяващо сътрудничество и ще излезе ли в пенсия 35-годишната красавица? Времето ще покаже, но определено Алесандра е една от най-горещите жени на нашето съвремие.

Тя е с мерки 86-64-87 см, които стоят перфектно на височината й от 177 см.

Алесандра дебютира на подиума едва на 12 години, а кариерата й продължава вече над 20 години.

Със сигурност тя е най-добрият сърфист сред колежките си, но красавицата си пада и по други атрактивни и екстремни спортове. Тя поддържа фигура с волейбол, бодибординг, сноуборд, не пропуска шанса да скача и с парашут. Като типична бразилка вае извивки и със самба.

На нежния фронт Амброзио има с какво да се похвали. От 2008-ма година е сгодена за бизнесмена Джейми Мазур, като същата година се ражда и дъщеря им Аня Луис. През 2012-та двойката се сдобива и със син - Ноа Финикс.

Алесандра Амброзио става част от Victoria's Secret през 2000 година, а четири години по-късно става един от ярките Ангели и дефилира на всички значими ревюта. Именно на нея, и на Адриана Лима, се падна честта да представят модела "Фантастичен сутиен", чиято цена е космическа - 2 млн. долара.

Както и други Ангели, и Амброзио има досег с киното. Тя участва във филми като "Казино Роял", "Костенурките нинджа – 2", сериала "Антураж" и др.

Освен една от най-сексапилните жени на подиума Алесандра е и истински филантроп. Дейно участва и помага на организации, които свързани с множествената склероза, рак на гърдата, СПИН.

Вижте горещата Алесандра в нашата галерия тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Алесандра Амброзио
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава...