Вдъхновяващи фрази за красотата от звездите

Излъчването е по-важно от визията
7 юли 2016 22:19, Криси Табачка
1
Вдъхновяващи фрази за красотата от звездите
Снимка: Self

Без значение колко пъти сте чували от майка си или от приятелките си колко сте красива, продължавате да не вярвате в това твърдение. Фактът, че вечно сте недоволна от външния си вид и не можете да откъснете очи от хубавиците по списанията и интернет пространството, се отразява на самочувствието и самоувереността ви, което пък ви пречи в живота.

Да, звучи клиширано, но красотата не е просто начинът, по който изглеждате! Тя се крие в начина, по който се чувствате, в това, което излъчвате. Колкото по-уверена, усмихната и в хармония със себе си сте, толкова по-привлекателна ще бъдете за другите.

Ето и някои популярни фрази, които ще ви помогнат да изградите и укрепите самочувствието си и ще ви накарат да погледнете на себе си и на красотата по съвсем различен начин:

1.„Никой не може да те унижи, без твое позволение.“ – Елинор Рузвелт.
2. „Най-красивото нещо, което може да носиш, е твоята увереност.“ – Блейк Лайвли
3. „Понякога хората са красиви не заради начина, по който изглеждат и заради това, което казват. Просто заради това, което са.“ – Марк Зусак.

4. „Най-красивите хора са тези, които познават поражението, страданието, загубата и са намерили силата да ги преодолеят. Тези хора са чувствителни, разбиращи и ценящи живота и подхождат към него със състрадание, нежност и грижа.“ – Елизабет Къблър- Рос.

5. „Красотата е начинът, по който се чувстваш и който се отразява в очите ти. Тя не е нещо физическо.“ – София Лорен
6. „Най-хубавите момичета са щастливите.“ – Одри Хепбърн
7. „Красотата за мен е да се чувстваш добре в собствената си кожа.“ – Гуинет Полтроу

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари