Адриана Лима се закача плажно със Сами Кедира

Супермоделът отмаря на гръцкия остров Миконос
Обновена: 12 юли 2016 19:40 | 12 юли 2016 19:35, Теодора Драгоева
5
Адриана Лима се закача плажно със Сами Кедира
Снимка: splashnews.com

Зашеметяващата красавица Адриана Лима се появи на плажа на гръцкия остров Миконос в компанията на германския футболист Сами Кедира.

34-годишният бразилски супермодел и 29-годишният играч на „Ювентус“ бяха уловени заедно ден, след като се оказа, че Адриана се е разделила с досегашното си гадже – Джо Томас.

Сами, от своя страна, наскоро скъса с модела Лена Герке.

Германският полузащитник и горещата брюнетка се забавляваха в компанията на футболната звезда Роберт Левандовски и жена му Ана.

Адриана има две дъщери – Валентина и Сиена от брака си със сръбския баскетболист Марко Ярич, с когото се разведе преди две години. Лима е имала връзка и с Лени Кравиц в миналото.

Наскоро тя се похвали, че мечтата ѝ да стане актриса е на път да се сбъдне, след като Куентин Тарантино ѝ е предложил малка роля в новия си филм.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E какво се закача, те направо са си на почивка отишли хората..
1
0
 
5
 
! Отговори
Хавиер преди 7 години
Това е гнусно и жалко, не бива да има смесени връзки между различните раси както слугите на дявола сега го промотират това извращение. Не бива бели жени да се съчетават с индивиди от раса с която нямат нищо общо и която е много по-долу от тях. Това положение е отвратително и е в резултат на дяволска доктрина която от скоро се промотира в медиите - смесени връзки в пресата, във филмите, в реклами и т.н. Отхвърлете тази гнусота и пазете рода и кръвта си чиста, уважавайте произхода си.