Звездният ни рожденик: Богдана Карадочева на 67

По-малко популярни факти за обичаната певица
19 юли 2016 07:22,
4

Днес своя 67-и рожден ден празнува една от най-любимите български певици Богдана Карадочева. Ето и по-малко популярни факти за днешната ни рожденичка:

- Талантът на певицата се проявява от най-ранна детска възраст, а на 14 г. впечатлява Вили Казасян в еблематичното "Микрофонът е ваш".
- Първоначално се налага на афишите за нейни концерти да изписват презимето на певицата вместо фамилията, тъй като баща й е обявен за враг на народа и е убит в лагер край Ловеч.
- Въпреки че врачка казва на Богдана Карадочева, че ще остане стара мома, зад гърба си има три брака. Първият от тях сключва едва на 19-годишна възраст.
- На едно от изданията на "Златния Орфей" се среща с нашумелия по това време композитор Стефан Димитров. Оказва се, че са били съученици и са седели на един чин. По-късно се и женят.
- Има син и двама внуци.

Припомнете си един от евъргрийните на певицата:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
... и помиярка преди 4 дни
ИзползвА Здравко Радоев да направи кариера, а после и сина на БКП-ейското величие Лъчезар Аврамов да пробие в номенклатурните среди, с при демокрацията стана върла седесарка,десебейка,реститутка и... помиярка.
3
0
 
0
 
! Отговори
Рени Митова преди 6 години
За баща й не знам, ама Стефчо Димитров е прочут пияница и женкар. Каква любов, какви ученически утехи, какви любовни песни.Тоя като се напие и сваля всяка хубава жена като й предлага да е помогне с нещо на служебното поприще. Колко хора го зная, крият от нея и се смеят зад гърба й. Съпруг го направила.Ама май граждански нямат, обаче лъжат, платили на някакъв поп да им чете църковен в село до рилския манастир. Тя е дама с пара, но не й върви изобщо в любовта.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една от най-големите реститутки. Защо ли нейни имоти се даваха за луди пари под наем, примерно на банка БЗК, която после фалира. Колкото до баща й, май е бил в лагер, защото посегнал на 14 годишна, поне така се чу из нета. Иначе имаше едно време хубав глас, не мога да го отрека, както и три брака. Втория брак е с сина на Лъчезар Аврамов - кандидат-член на Политбюро и секретар на ЦК на БКП. Та така с нея.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жива и здрава!