Островът, на който Гарет Бейл предложи брак

Вижте снимки на частния остров Тагомаго
21 юли 2016 22:33, Теодора Драгоева
0
Островът, на който Гарет Бейл предложи брак
Снимка; Instagram; dailymail.co.uk

Футболистът на "Реал Мадрид" и съотборник на Кристиано Роналдо – Гарет Бейл предложи брак на приятелката си Ема Рийс-Джоунс преди няколко дни – навръх своя рожден ден на 16 юли.

Звездата на националния отбор на Уелс направи предложението си на приказно място, където Ема да не може да му откаже.

Става въпрос за частния средиземноморски остров Тагомаго, който е любимо място за почивка и на китариста на "Rolling Stones" – Рони Ууд. Островът се намира на петминутна разходка с моторница от Ибиса. Гледките от Тагомаго са зашеметяващи – в едната посока се вижда Ибиса, а в другата – Майорка.

Гарет и Ема са отседнали в луксозната вила на острова, заедно с двете си дъщери Алба и бебето Валентина, което се роди преди три месеца.

Според слуховете Бейл е поканил голяма група от членове на семейството си и приятели, които уж били дошли да празнуват неговия 27-ми рожден ден. Бейл ги изненадал и с въпросното предложение, което той самия обяви в Twitter още на 17 юли.

За да наеме целия остров, футболистът е платил около 400 хиляди паунда за едноседмичния си престой. В цената влизат разбира се, пълен пансион, денонощно обслужване, личен иконом, две камериерки, капитан на моторницата, градинар и механик.

Ема побърза да покаже в Instagram и своя 5-каратов годежен пръстен с диаманти и изумруди.

Вилата, в която бъдещите младоженци са отседнали разполага с плувен басейн, с парна баня и сауна, както и с тераса с невероятна гледка към тюркоазеното море.

Собственикът на острова е германски бизнесмен. Колкото до Гарет и Ема, те са заедно от тийнейджъри, като се запознават в гимназията в Кардиф.

Вижте снимки на острова на който Гарет направи своето предложение в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари