Камелия – единакът в попфолка

Нямам приятели в шоубизнеса, категорична е певицата
29 юли 2016 10:07, Александър Попов
28

Снимка: Facebook

След като напусна "Пайнер" мнозина предричаха тотален крах на Камелия. Тя обаче продължава да бъде сред най-активните певици, клубовете не спират да я канят на участия. А в социалните мрежи постоянно провокира с еротични фотоси.

Може ли певец без "Пайнер"?

"Ако някой иска да вярва в това, то нека да вярва. Не съм аз човекът, който да го променя или да му обяснява. За мен истината е различна. Има изпълнители, които се нуждаят от музикални компании. Просто задължително трябва да стоят там, за да имат някакво движение с продукта си. Други артисти могат да се справят отвън, но те са малко. Нужно е да имат характер, да могат да носят отговорност, да вземат решения и след това да застават зад тях. Този тип изпълнители могат да бъдат самостоятелни. На всички останали им е нужна фирма", казва певицата пред "Труд".

Тя признава, че не следи кариерата на другите изпълнители, защото има твърде много потайности сред колегите й. Категорична е, че сред най-близките си хора няма такива от шоубизнеса.

"Нямам приятели от шоубизнеса. Аз много фино боравя с тази дума, защото, за да ти бъде приятел някой първо трябва да го познаваш, да си имате доверие, т.е. да имате открити отношения и да знаеш, че този човек наистина би застанал до теб във всеки един момент. За мен това е приятел. Иначе познанства имам много. Хора за хапване и пийване, за забавление, но приятелите ми са малко. Те са ми скъпи, познават ме, помагат ми и са по-малко от пръстите на едната ми ръка", разкрива Камелия.

За нея нещо непостигнато в професионален план няма. Твърди, че има песни, които и до ден днешен ги пеят в дискотеките и всички хора избухват.

"Преминала съм през това един малък град да излезе и да те посрещне като космонавт, както се казва. Тогава да си популярна фолк певица означаваше народът да те обожава и трепераха само да се снимат или да вземат афтограф от теб. Преживяла съм турнета, концерти на големи сцени, златни тиражи, хитове, любов от хората и пълни клубове. Продължавам и досега да се радвам на тези неща. Няма нещо, което да ми липсва. Да, винаги има какво още да изживее човек, но аз съм преминала през много неща и продължвам да пътувам, както се казва. Мога само и единствено да се радвам", допълва блондинката.

В средата на август Камелия ще представи нова песен и видео, която е озаглавена "Минута живот".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: камелияпопфолк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
7
 
! Отговори
Мислител преди 7 години
Вече мога да си представя как ходи до тоалетна. Благодаря ти, Ками ;)
14
3
 
6
 
! Отговори
65 преди 7 години
Камелия в живота е точно такава каквато се описва-честна ,пряма и категорична и много сексапилна.Това е може би единствената грозна снимка.Тук просто се е изложила.
13
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Камелия е чудесен пример как ако една жена се поддържа, може да изглежда перфектно и в кондиция, дори когато не е на 25 години!----Точно това си го мислех..
12
3
 
15
 
! Отговори
Името преди 7 години
Бе ся като изветря поп фолка, кво остана за девойките някои вече жени след 85та генерация в тая държава освен наркотици и проституция. Полицейски и политически държанки. Съпруги на футболисти и учителки. Хора от женски пол не останаха.
11
3
 
23
 
! Отговори
Край преди 7 години
Красавица БЕШЕ. Да си събира краката вече и да се облича като зряла жена.
10
3
 
20
 
! Отговори
18+ преди 7 години
Не трябва ли снимка 1 да е с цензура , всички ходим да акаме , ама не се снимаме .
9
1
 
19
 
! Отговори
Georgiev преди 7 години
Моля ви се, не е сериозно автора да допуска елементарни грешки като "аФтограф". Тъжно е.
8
5
 
12
 
! Отговори
Мими преди 7 години
Тази много отдавна е залязла и никой не я помни..Няма хит от 100 години, дори не знаех, че още пее, докато скоро попаднах на нейно участия в Биад, дискотеката беше празна..Беше много остаряла и не можеше да пее на живо.
7
6
 
15
 
! Отговори
ззз преди 7 години
Абе аз явно не съм в ред, но от тази силиконова крава ми се доповръща!Няма нищо финно, женско или еротично, поне в снимките по-горе, а се радвам, че не съм я слушал как пее.Странно , но даже не изглежда и предизвикателно вулгарно или секси, а просто безлично и изкуствено.Съжалявам ако съм засегнал някой фен, може би тя не е толкова зле в действителност, но това е моето мнение.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 7 години
До Анонимен 6Яко, що, проблем?Не харесвам музиката и/им, но като жена ми харесва. А когато двама души се харесват шах ли да играят?
5
2
 
8
 
! Отговори
. преди 7 години
До Анонимен 4Как? Долнопробно?
4
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да не ми допада тази музика, Камелия винаги ми е била симпатична, дори само заради факта, че на тези години изглежда по такъв начин, браво!
3
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
яка мадама
2
4
 
26
 
! Отговори
Баба Вуна преди 7 години
Леле какоооооооо!
1
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле , колко съм и навит, чак ме хваща срам. Яко с език и после , каквото пожелае.