Мъжка майка: Меган Фокс има трети син

Синът на актрисата ще носи името Джърни
10 авг 2016 21:55, Екип на Tialoto.bg
6
Мъжка майка: Меган Фокс има трети син
Снимка: splashnews.com

Меган Фокс е дарила съпруга си Брайън с трети син  миналия четвъртък. Освен пола на бебето и името му – Джърни Ривър Грийн - други детайли относно появата му на бял свят все още се пазят в тайна, пише  E!.

Самата Меган упорито отказваше да коментира бременността си, ала нейният татко Франклин се оказа по-словоохотлив и по-рано тази година разкри, че тя очаква поредното момче.

„Меган е невероятна майка и не мога да повярвам, че ще има три момчета. Да бъда дядо за мен е страхотно изживяване, което сближи всички ни. Всичко, което мога да кажа е, че и двамата с Брайън са много щастливи.

Срещал съм го много пъти и той е страхотен мъж. Аз съм дядо на две прекрасни момчета и трето на път. Гордея се много с това, в което се превърна моето малко момиченце”, коментира неотдавна бащата на 30-годишната брюнетка.

Междувременно отношенията между двете кино звезди се стабилизираха и те отново са заедно, въпреки молбата за развод, която Фокс подаде през 2015. Актрисата все още не я е изтеглила, ала близки до семейството разкриха, че съпрузите са много щастливи.
„Нещата между тях са нормални. Минаха през доста изпитания и грешки, но успяха да съхранят брака си заради момчетата и новото бебе. Меган идва на себе си, ала още не е изтеглила молбата за развод”, сподели приближен на звездата.

Наскоро двойката се премести в Малибу, където започна да търси предучилищни учебни заведение за децата си. Освен Джърни, Фокс и Грийн имат заедно още две момчета – Ноа (3) и Боди (2).

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
агне-багне преди 7 години
На английски наистина звучи готино. Остроумниците, които го превеждат на бг и се подиграват - дали това дете ще му се наложи някога да живее в БГ и заради това родителите му да трябва да мислят на някакъв си друг език преведено името как би звучало? И на колко езика трябва да го мислят при това положение? Зао им е да се съобразяват с тези неща, при положение, че на английски звучи добре? Та ние все още имаме млади хора, носещи имена като Димитричка, Пенка и подобни, за фамилиите да не говорим.
4
0
 
2
 
! Отговори
Крис преди 7 години
Аз пък ще го кръстя моето Airwick Fresh Mountain, че съм фен на ароматизаторите. Това малко като индианците и онзи виц, където бащата индианец отвърнал на сина си: "Не задавай повече *** въпроси Спукан Презерватив" ! Че и този на Мегана няма да се чуди на коя река е заченат по време на едно Джърни
3
1
 
2
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Пътувка Зеленоречна....... След децата Изток, Запад, Венера, Плутон на Канито, това се нарежда веднага след тях.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на жената, сигурно ражда красиви и здрави деца, блазе на мъжа й! А колкото до името - целият живот е едно пътуване, освен това в цивилизованите държави на хората им е позволено да кръщават децата си както желаят и никой не ги съди за това. Особено когато името е красиво като това, на английски звучи прекрасно!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само американец може да носи подобно име: Пътуване Река Зелен