Семейство Клуни - цъфтят от щастие, а чакат ли дете...

Двамата споделиха, че искат, а това породи съмненията
11 авг 2016 20:28, Петя Славова
9
Семейство Клуни - цъфтят от щастие, а чакат ли дете...
Снимка: архив, Reuters

Любовта между Джордж и Амал Клуни е в разцвета си. Двойката продължава да се наслаждава на връзката си и бе уловена от фотографи да празнува на терасата на зашеметяващ имот с изглед към водата, в компанията на много приятели, съобщава Daily Mail.

По традиция, Амал привлече вниманието с перфектния си тоалет – бяла рокля на ресни. До нея Джордж бе спретнат в бледосин костюм с риза – кремав цвят. Знаменитостите пристигнаха до мястото с яхта.

Докато се качваха по стълбите в имението звездната двойка и техните гости бяха посрещнати от музиканти, които съпровождаха пътя им до градината. Унесен от хубавата музика Джордж хвана красивата си съпруга и я поведе в импровизиран танц, пише изданието.

Партито се състоя във вдъхновяваща околностите известна местна вила от 19-и век, разположена на западния бряг на езерото Комо в Италия.

Тя е собственост на благородно семейство Маркези ди Розано, което с основание се гордее с красивия си имот, който включва мозаечни подове, дървени стълбища и статуи  и фрески от края на 1800 г.

От толкова много любов и страст, медиите започнаха да се чудят бременна ли е Амал. Напоследък тоалетите на красивата госпожа Клуни като че ли не са съвсем прилепнали по тялото й, така тръгнаха и слуховете, че щастливата двойка очаква първото си дете.

Вижте повече за двойката в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
врачко врабчев преди 7 години
Тия ще изкарат още година-две и ще се разведат. Помнене ми думата.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената хубава ама Клунито е като индийски махараджа. Боята му е доста, пък е окосмяването подобаващо...има леко отблъскващ вид. Но какво ли не прави рекламата...
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като почнат сега едни съмнения.
1
2
 
8
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Ало, dnes.bg, за тоя и кикимората му знаете всичко, а не се сещате, че днес е 11 август !