Де Ниро за Доналд Тръмп: Бог да ни е на помощ…

Актьорът сравни кандидат-президента с антигероя си от "Шофьор на такси"
13 авг 2016 21:30,
75
Де Ниро за Доналд Тръмп: Бог да ни е на помощ…
Снимка: Reuters

Актьорът Робърт де Ниро разкритикува иронично кандидата за президент на републиканците Доналд Тръмп. Той го сравни с Травис Бикъл, своя персонаж от филма "Шофьор на такси" - антигерой самотник, обзет от видения. Де Ниро завърши с думите "Бог да ни е на помощ", предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"За мен е от значение иронията, по силата на която накрая той (Травис) отново си кара таксито и . . . това много ни радва. Което странно защо е някак уместно и днес", каза Де Ниро в общ разговор в кулоарите на филмовия фестивал в Сараево, на който присъства като почетен гост.

"Смахната работа, хора като Доналд Тръмп, които са съвсем . . . дори не би трябвало да са там, където е той. Тъй че Бог да ни е на помощ", пошегува се гигантът на американското кино, запитан за Травис Бикъл, когото изигра преди 40 години.

Филмовият фестивал в Сараево разпространи в петък вечерта версия на филма "Шофьор на такси", заснет от режисьора Мартин Скорсезе ("Златна палма" на Международния кинофестивал в Кан, 1976 г.)

Робърт де Ниро пристигна, за да получи специалната награда "Почетно сърце на Сараево" за цялостно творчество.

Ветеран от виетнамската война, Травис Бикъл кара такси в Ню Йорк и лека-полека изпада в шизофрения и параноя.
Непредсказуемият кандидат на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп е обсипван с критики дори в собствения си лагер заради поведението си и позициите, изразявани по време на кампанията, отбелязва АФП.

"Мисля, че хората започват вече наистина да се отдръпват от него. Медиите пък насочиха към него цялото внимание, а накрая почват да казват: "Хайде бе, Доналд, това са смешни работи, смахнати работи, безсмислици". Защото нещата, които ги приказваше (по време на кампанията, бел. на АФП), наистина са съвсем смахнати", добави Робърт де Ниро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Deborah преди 7 години
До 11Ами тя Иванка, любимата му дъщяря на Тръмп преди да роди третото си дете прие юдизма, защрото искаше бебето да бъде родено от майка еврейка. Хубаво решило момичето, но явно не е знаела че религиозните евреи никога няма да я признаят за еврейка. И при еврейската религия има война. Синагогата на черните ортодокси не признава синагогата на реформаторите. Войната на религиите е вътре в самите религии. Религиите нямат нищо общо с вярата в Бог.Религиите са *** човешка манипулация.
33
1
 
4
 
! Отговори
Вълканов преди 7 години
Хилъри дори да спечели, повече от 6 месеца няма да е президент по здравословни причини. Затова е важен визепрезидента, какъв е, що е. Да не стане, когато убиха Кенеди и го замести Джонсън, който отвори Виетнамската вона. Това демократите са все войнствени.
32
5
 
22
 
! Отговори
Хипотеза преди 7 години
А в това че Де Ниро си е продал душата на дявола нямам никакво съмнение. Той въпреки че има дете с отизъм (autism) предизвикан след имунизация, по много лицемерен начин примахна от Трибека фестивалът, документалният филм "Vaxxed" който разобличава лъжите на американският център за заболявания и унищожаването на документи свързани с доказателства за връзката между ваксините и заболяването. Хора като него нямат и капка съвест.
31
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Донълд Тръмп се оказа много ниска топка.Истината е ,че от шоумен актьор не се става.Още по -малко политик.А има такъв велик пример-РЕЙГЪН.Но у нашио край такива 'ора като Доналдчо много си ги харесваме и си ги кътаме.Затуй се роят като ***.
30
7
 
20
 
! Отговори
де ниро е де мократ преди 7 години
де ниро е виден демократ и фен на хюсеин обама и килъри, няма какво друго да каже за тръмп..............обаче най-смешното е как е представено всичко това все едно холивудските звезди без пристрастия уж говорят за тръмп хахаххахаха
29
6
 
23
 
! Отговори
11 преди 7 години
До Кашерен актьорВ десятката! А самият факт, че юде-ите откачат от ужас и злоба при перспективата Тръмп да бъде избран е достатъчно показателен, че ще разбие пъклените им планове за Нов световен ред. Тръмп, с Бога напред!!!
28
6
 
32
 
! Отговори
Хипотеза преди 7 години
А ако Килъри стане президент тогава и Бог не може да ви помогне.
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 62То и твоето изказване е малоумно, но не го правим на проблем!
26
5
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
В продължение на последния ми коментар, във връзка с темата за Робърт де Ниро само исках да добавя, че да не отдадеш почит на такъв велик човек е все едно да станеш ислямски джихадист който е готов да избива хора наред, без значение дали са християни или мюсюлмани или пък атеисти. Нормалния човек не го разбира това: Как може да нямаш нищо ценно на този свят? За какво живееш? Само за да си пълниш търбуха и да наторяваш земята?
25
14
 
6
 
! Отговори
Чиборашка преди 7 години
Такива като Путин и Тръмп са доказателство за това че човек може да се превърне в кюсе ***..:)
24
11
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Четейки малoyмните изказвания (или изхвърляния) по темата стигам неминуемо до извода че сигурно 90 процента от пишещите тук са млади пъпчиви пуберчета без никаква ценностна система, отхвърлени от обществото. Типичния подрастващ отглеждан от баба и дядо, докато родителите му берат зарзавати и плодове в Испания. Безсмислен е спорът дали има образовани българи в чужбина. Има и образовани. Но никой не се връща. Със съжаление го казвам това. Причината за това са 45 години комунизъм от съветски тип.
23
3
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
"Тъй че Бог да ни е на помощ", пошегува се гигантът на американското кино, запитан за Травис Бикъл, когото изигра преди 40 години."Хич не се е пошегувал. Съвсем на сериозно си го е казал човека!
22
13
 
9
 
! Отговори
Крим е Украйна преди 7 години
Тръмп става за президент,но на Дисниленд..ха.ха
21
5
 
37
 
! Отговори
холилуд преди 7 години
Защо бе, Робърт, защо да е смахнато г-н Тръмп да е президент на САЩ ? Твоя колега Арни като стана губернатор на Калифорния, така ли коментира издигането му от терминатор до губернатор ? Ами то и каубойския герой Рейгън стана президент. Може би Буш , който ви хакна хазната със 700 000 000 000( 700 милиарда, да ) през 2007 , той е по компетентен за президент ? Ами сигурно, след като го е доказал . В страна на к.о.п.е.л.д.а.ц.и. най големия трябва да е президент, нали. God save America !
20
1
 
3
 
! Отговори
ДАН преди 7 години
До Анонимен----О.К. ПРАВ СИ
19
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик Де Ниро! Остава си все същият луд *** син даже на 73 години....
18
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 58Абсолютно точно . Ако включиха кинозвездите в предизборната кампания означава че се ловят като удавници за сламка. Единствената алтернатива зв спиране на световната ислямизация е Тръмп. Той все още не си е продал душата на катарските богати ча.лми.Амеиканците се опитват да го обвинят в това че симпатизира на Русия и Путин. Мир между Америка и Русия означава силна позиция на християните срещу исляма.Клинтън ще продължи делото на мюсюлманина Обама. Америка ще плати за грешките
17
19
 
5
 
! Отговори
ТЪПИЯ путлер ПЕДИ преди 7 години
Путеноидите се радват на по-*** президент на САЩ от Путин Искат да са предпоследни(с *** жуже),не последни..ха.ха
16
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом включиха актьорите в пропагандата значи ги е страх от него. На Де Ниро какво му е има си парите, а за милионите обикновени американци системата е смазваща
15
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки има право на глас, разбирасе ако нее комунист! Понеже в комунизьма е забранено да имаш право на мнение. А трумп сие точно комунист русофил и тнт....