Звездният ни рожденик днес : Камерън Диас на 44

Вижте интересни факти за русокосата красавица
Обновена: 30 авг 2016 07:11 | 30 авг 2016 07:10,
8

Снимка: Reuters

Виж други галерии »

На 30 август рожден ден празнува американската актриса Камерън Диас. Днес тя навършва 44 години.

Камерън Диас е актриса и бивш модел. Става известна през 90-те години с ролите си във филмите "Маската", "Сватбата на най-добрия ми приятел" и "Ах, тази Мери".

Други популярни филми, в които участва са "Ангелите на Чарли", озвучаването на принцеса Фиона в поредицата "Шрек", "Ваканцията", "Зеленият стършел" и "Палавата класна".

Интересни факти за русокосата красавица:

- Камерън е учила в Политехническата гимназия на Лонг Бийч заедно със Снууп Дог, от който тя казва, че е "купувала марихуаната си"

- На 16-годишна възраст започва кариерата си като модел и работи по целия свят - Япония, Мексико, Мароко, Франция, като сключва договори с компании като Calvin Klein и Levi's

- Диас получава значително обезщетение за клевета от "American Media Incorporated", след като National Enquirer твърди, че тя изневерява на Джъстин Тимбърлейк

- Камерън Диас се омъжи за първи през януари 2015 година на 42-годишна възраст


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гладен редакторХа дано, дай Боже! Думите ти вливат жизнен ентусиазъм в изтерзаната ми душа! Викаш да изчакам още 5 години и ако не стане, тогава да я сменям с друг модел? Ми то живота си мина бе приятелю!
3
3
 
6
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
До Анонимен 2Изчакай да мине 40 и тогава ще видиш за каква фурия става въпрос. Още повече че сегашната ми (на 45) ми е казвала. "Когато бях млада, по големите жени ми казваха че като мина 40 и ще искам повече сeкс, не вярвах, но наистина е така." Едва й смогвам понякога, честно ти казвам. Хване ли ме след 12 часова смяна, направо ме сгъва като салфетка... сутринта още със ставането, започва. Няма не искам, няма недей. Така че поживей още малко с твоята и ще видиш. После ще разправяш ;)
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гладен редакторТо и мойта прави 40 след няколко месеца, ама такива тенденции не виждам. Явно ще трябва да почакам ... още 16 години ... ама надали.
1
10
 
10
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Добре си е, ще я джасна яко. Те тия над 40 к'ви са пaлавички.... Направо се дънят като за последно. Всичко дават, само и само да е вътре. Без значение къде. Вътре да е.Ама к'во ви обяснявам, само този който не е бил с жена над 40 не знае за к'во таковане става въпрос. От 40 до към 47-48 годишни, не повече. Така че тая още 2 години може да си я сецка тоя до нея, после в пенсия да я праща.