Трета възраст: Над 50, но по бански и перфектни

Звездите, които изглеждат фантастично и голи
25
Трета възраст: Над 50, но по бански и перфектни
Снимка: Splash

Салма Хайек навършва 50 години, но както се вижда холивудската актриса от мексикански произход продължава да изглежда блестящо.

Същото може да се каже и за нейната колежка Хали Бери, която завъртя половин век преди няколко седмици. Носителката на "Оскар" редовно споделя свои секси снимки по бански в Instagram, за да докаже, че продължава да изглежда невероятно, точно каквато беше и като момиче на Бонд.

В света на известните е пълно с красавици, които предизвикат завист със своите перфектни тела и визия, въпреки, че вече са прехвърлили 50-те.

Миналата седмица 51-годишният секссимвол Елизабет Хърли също сподели своя снимка по бански в социалната мрежа, за да докаже, че стройната ѝ фигура продължава да вълнува мъжете по цял свят.

Наскоро 58-годишната Шарън Стоун също публикува свой горещ кадър по бански на излизане от басейна и веднага разгорещи емоциите на своите многобройни фенове.

Освен дотук изброените звездни дами със сензационни тела могат да се похвалят и над 50-годишните Синди Крауфорд, Брук Шийлдс, Кортни Кокс, Йоланда Хадид и др.

Вижте в галерията ни снимки и други звезди, които изглеждат фантастично по бански

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
43
 
! Отговори
ха преди 7 години
Трета възраст е над 60 поне..