Трета възраст: Над 50, но по бански и перфектни

Звездите, които изглеждат фантастично и голи
25
Трета възраст: Над 50, но по бански и перфектни
Снимка: Splash

Салма Хайек навършва 50 години, но както се вижда холивудската актриса от мексикански произход продължава да изглежда блестящо.

Същото може да се каже и за нейната колежка Хали Бери, която завъртя половин век преди няколко седмици. Носителката на "Оскар" редовно споделя свои секси снимки по бански в Instagram, за да докаже, че продължава да изглежда невероятно, точно каквато беше и като момиче на Бонд.

В света на известните е пълно с красавици, които предизвикат завист със своите перфектни тела и визия, въпреки, че вече са прехвърлили 50-те.

Миналата седмица 51-годишният секссимвол Елизабет Хърли също сподели своя снимка по бански в социалната мрежа, за да докаже, че стройната ѝ фигура продължава да вълнува мъжете по цял свят.

Наскоро 58-годишната Шарън Стоун също публикува свой горещ кадър по бански на излизане от басейна и веднага разгорещи емоциите на своите многобройни фенове.

Освен дотук изброените звездни дами със сензационни тела могат да се похвалят и над 50-годишните Синди Крауфорд, Брук Шийлдс, Кортни Кокс, Йоланда Хадид и др.

Вижте в галерията ни снимки и други звезди, които изглеждат фантастично по бански

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Колкото и да инвестират, годините са си години! На 54 съм и вероятно изглеждам като на 54. Искам да изглеждам като на 30, но не става. Забелязали ли сте как едно цвете разцъфва и след това бавно увяхва, и накрая изсъхва и пада. Така сме и ние жените!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И дядовците ухаят, ама си мислят, че не
19
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кожата и е като кадифе,наляла е в мусколите но изглежда много женствена.Вижда се че тренира два пъти на ден плюс сауна и масаж.за хранителната и диета просто е неуместно да се коментира.но най-добре изглеждаю за годините си е Еди Мърфи,не е мръднал.
18
0
 
1
 
! Отговори
ico преди 7 години
До Анонименdai mail da te vidim de
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подушвал ли си бебетата как ухаят?
16
1
 
13
 
! Отговори
кольо преди 7 години
истината е в храненето и спортуването, българския народ е зле заради храненето си...
15
0
 
0
 
! Отговори
Getsbi преди 7 години
До Анонимен Dai meil de takava reklama xubava si napravi:) Sexy mam4etata sa ne6to prekrasno:)
14
0
 
12
 
! Отговори
истината преди 7 години
Тялото мирише поради наличие на токсини. Случва се нетолкова стар човек ,да мирише зле-зависи от здравето,храната и разбира се каква степен на токсикация има индивида. При един правилен режим на хранене и на детокс -кожата ,дъха и потта -миришат добре.Това не зависи толкова от жлезите с вътрешна секреция,въпреки че при една сериозна детоксикация - цялото тяло .плюс въпросните жлези се подмладяват
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм на 43, родила съм едно дете. Напълнях много докато бях бременна, но после за 6 месеца свалих 20кг. Има хора, които не са ме виждали повече от 20 години и ме познават и казват,че не съм се променила, други ми казват че съм се консервирала. Спортувам, внимавам какво ям, не се карам с хората, живея спокойно. За да се поддържа добра фигура се изискват усилия. И жените, и мъжете след определена възраст не искат да полагат усилия. Има много други филмови звезди, които и на 30 изглеждат ужасно.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хех, вмирисват се наистина старите хора - някъде след 65. Какви миришещи на 50 си срещала пък ти?
11
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има нещо което отличава тези половинвековни инвестирали жени от останалите.Това е че имат пари и инвестират в тялото си за пари.А биологията не можеш да излъжеш.Колкото и перфектно да изглежда една жена нейната възраст се познава по жлезите с вътрешна секреция.По един начин ухае младо момиче по друг девойка по трети млада жена почетвърти начин остаряваща жена.Каквито и пластични операции да правят някои жени да си наливат ботокс,да не излизат от фитнеса миризмата на застаряването я издава.
10
1
 
27
 
! Отговори
осъмнайста възраст преди 7 години
Голема шушумига си, Теодорооо...! Над 50 - трета възраст?!?
9
3
 
22
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Има много фактори: Тези жени са инвестирали в себе си през цялото време, това им е начин на живот. Елиминирали са стреса, поддържат се постоянно и не е за чудене, че изглеждат точно така. Освен Селма Хайек, Шарън Стоун е направо страхотна, при нея възрастта е просто статистика.
8
2
 
19
 
! Отговори
СА преди 7 години
С малко фотошоп и правилния хирург чудеса стават!!
7
2
 
9
 
! Отговори
Getsbi преди 7 години
4udesna krasavica top *** e kaka Salma
6
0
 
31
 
! Отговори
да да ама не преди 7 години
Трета възраст за тях е направо над 70. При поддържане с много пари става така.
5
9
 
6
 
! Отговори
сдфсдф преди 7 години
перфектен НЕ означава показаното на снимката
4
1
 
5
 
! Отговори
45 преди 7 години
перфектен ХЕ означава показаното на снимката
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бреее, мойта женка няма 40 и изглежда по-зле ...
2
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква трета възраст на 50, бе? Вие нормални ли сте?