Ашли Греъм: Бедра без целулит, но... с Фотошоп

Пищният модел изглежда различно на страниците на списание ELLE
51
Ашли Греъм: Бедра без целулит, но... с Фотошоп
Снимка: Instagram

Пищната, но много секси фигура на XXL модела Ашли Греъм беше обработена доста на страниците на списание Elle, Канада.

По принцип горещата Ашли защитава теглото си в медиите, разчупвайки стереотипите за женска красота, а в същото време от изданието са си позволили видимо да загладят и изтънят бедрата на мис Греъм, което в противоречие с модела, който тя налага.

Появиха се папарашки снимки, направени по време на мейкинга на фотосесията с 28-годишната красавица, на които тя видимо е с по-едри крака, отколкото е после на страниците на списанието.

Самата Ашли е споделяла, че има много целулит, който обаче не личи изобщо на официалните снимки в канадския ELLE, заради обработката на тялото ѝ с Photoshop.

Ашли обаче сама е споделила истинските си снимки в Instagram, където е написала гордо, че приема тялото си такова каквото е, дори другите да смятат, че бедрата ѝ са планина от целулит.

Тя заявява: "Аз вярвам, че всички ние сме тук с определена цел и че моята цел е да помогна на жените да разберат, че са красиви, каквито и форми да имат."

Вижте снимките на Ашли за списанието в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
4
 
! Отговори
един... преди 7 години
хм. шапка свалям на онези мъже, които могат да го вдигнат при гледката на пълнички жени. пробвал съм 2 пъти с пълнички, всичко ок докато се съблече. моя реагира незабавно и пада. гледката на 90-100 литра направо го размазва. не знам , сигурно се харесват такива каквито са, не ги съдя или коментирам . и пак да поздравим онези дето го могат с такъв тип жени ...
25
4
 
4
 
! Отговори
Lina преди 7 години
Представям си как ще изглежда лицето и ако отслабне.
24
6
 
3
 
! Отговори
омръзва щото преди 7 години
Тая свин..кя, няма ли да я разкарате най-после!?
23
8
 
4
 
! Отговори
ТИЯ СА ХУБАВИ ... преди 7 години
АМА , МОЯТА СИ Е НАЙ-ХУБАВА ...ЗАЩАТА СИ Е МОЯ ЗА ЦЕЛ ЖИВОТ!НАЛИ ЗНАЕТЕ ---НАШЕТО СИ Е НАШЕ ....ЧУЖДОТО ОБЩО!ТУКА Е ТАКА ..../У БЪЛГАРИЯ/!
22
6
 
2
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Такива ги оставяме на ***-те са яки и гламави,ще се справят с тая утрепия.
21
7
 
10
 
! Отговори
70767 преди 7 години
До аре, бе!разликата е, че това тука ни го пробутват като модел за красота.
20
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отврат. Но, ако подобни не бъдат показвани по списанията, мързеливите дебелани ще се самоубиват една след друга. Няма как трябва и тази гнусотия да се покаже. Това ви го казва жена. Не са красиви и кльощавите скелети с увиснали ***. Красотата идва от мускулите и тренировките. Всяка жена има по 20-30мин няколко пъти седмично, за да изглежда нормално. Но дебелите ги мързи. За гени не ми говорете, всичко е в храната и движението.
19
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какви са тия слонски крака? То и кльощавите крака не са хубави. Нормалното, средното е хубаво и си заслужава да бъде снимано
18
13
 
28
 
! Отговори
Здравеопазване.ком преди 7 години
На колко години е това момиче с тия кила и с тази сланина? Да си следи холестерола! То бива красота, ама и за здравето си да помисли.
17
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
175 см, 91 кг. Пухкава е. По принцип харесвам 50 килограмови с този ръст, но и тази не бих отказал. Нещо нестандартно е все пак.
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"На бившия бразилски футболист Роналдо му откриха, че причина за наднорменотому тегло е щитовидната жлеза"Това е заболяване, нарушена дейност на щитовидната жлеза, при което се нарушава метаболизма и обмяната на веществата. Заболяванията трябва да се лекуват, а не да се парадира с тях.
15
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо не вземе да се стегне, вместо да парадира с мързела си? Не казвам да стане кожа и кости, просто да не е толкова отблъскващо дебела.
14
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Стига сте плюли по момичето. За всеки влак си има пътници."Само за товарния няма."Не е задължително човек да има наднормено тегло защото яде много."Хайде стига оправдания а? Дето казват старите поговорки:- Тази шия не е от туршия.- Този г*з не е от праз.Медицински проблеми като щитовидната жлеза, за които говориш се контролират с нужните лекарства и тялото заработва нормално.Бях дебел хърбел до скоро... и свалих 10 кила, а сега качвам и мускули. Трябва само воля, за лично здраве!
13
11
 
21
 
! Отговори
Дърт мераклия преди 7 години
Добрия майстор на голям тезгях работи!Плюете по нея, ама гледате, а!А ако ви падне, няма да откажете?
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
харесвам жгебапчици до 95 кг но стройни и добре оформени
11
4
 
5
 
! Отговори
istinata преди 7 години
Iaka e selianduri ne sa burkaite che vashte sa po dobre samo shtoto pestiat ot zakuski
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жгебапчица или минцифайка, а ...
9
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте плюли по момичето. За всеки влак си има пътници.Не е задължително човек да има наднормено тегло защото яде много.На бившия бразилски футболист Роналдо му откриха, че причина за наднорменотому тегло е щитовидната жлеза - човека бягаше и тренираше повече от другитефутболисти, но беше пълен, а сега дори не искам да ви кажа как изглежда.
8
22
 
14
 
! Отговори
див гражданин преди 7 години
Отблъскващо! По американските мерки си е леко кльощава, по турските си е "баш таман", но ако я наречем " ***!",ще обидим някоя симпатична зурличка.
7
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхотно лице, но теглото й е малко прекалено. Харесвам по-закръглени, но тя трябва да свали малко, за да е здравословно.