Той е мой, казала си нявга Ели. 11 г. по-късно Миро я взе!

Преди време той призна, че иска именно Ели да е "автор на децата му"
7 сеп 2016 07:07,
14
Той е мой, казала си нявга Ели. 11 г. по-късно Миро я взе!
Снимка: Facebook

Лондон. 10 май, 2005 г. "Каризма" пеят под заглушителни аплодисменти в местен клуб. След концерта сядат да отдъхнат, заобиколени от почитатели, сред които много българи. Миро е облечен с бял костюм на голо, католически кръстове са обгърнали врата му, косата е дълга и черна.

Едно момиче, ама много впечатляващо, се запътва с елегантна крачка към него. Приближава масата, посяга към неговата кутия цигари, вади една и му иска огънче. Понечва да седне на стола, обаче се плъзва по ръба и пада долу. Неволно всички избухват в смях, включително и самата Ели. Запознанството, което започва по този весел начин, се развива естествено и неподправено.

Още по темата

И така от 11 години, та до ден днешен, когато Миро и Ели вече официално са семейство.

Тя все така живее в Лондон, където има успешен бизнес. Досега се виждаха по няколко пъти в годината, но вероятно това ще се промени и по-скоро булката ще се задържи за по-дълго в родината, прогнозира "Монитор".

Но всъщност за начало на връзката им може да мине и една друга случка. Както е казал Стивън Кинг, "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се случи!".

Две години преди да се срещнат тет-а-тет, "Каризма" пълнят зала "Астория", в която ден преди тях са излизали "Блър", а след Галя и Миро имал дата самият сър Пол Маккартни. Тогава Ели, която е в публиката, за първи път вижда Миро и си казва: "Колко би било хубаво, ако един ден той е мой!".

На сватбата на остров Корфу, който и двамата харесват за летните си почивки, се събрали само най-близките им хора, пред които те да си кажат "Да".

Но най-важен бил клетвеният обет пред Бог, защото младоженецът е искрено вярващ християнин. Сред гостите била и Деси Тенекеджиева, с която преди много години Миро имаше връзка и обща песен, но останаха приятели.

Говори се, че букетът на булката пък хванала фолкпевицата Анелия, която е сред близките приятели на Миро от бранша и имаха дует.

Преди време Миро призна, че иска именно Ели да е "автор на децата му". До този момент Миро живееше сам, в компанията на куп домашни любимци. Пет верни пазача козируват в двора, щом се прибере - палавите кучета Роки, Бечи, Чорапка, Малка Роза и майката на всички, Мама Роза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Преди да почне да прави деца, да вземе да стегне малко лявата китка с бинт, че е много мека.
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така - Внимавай какво си пожелаваш !Пожелала си си един педддер и когато заживеете заедно ще дойда да ва опъна идвамата .Този си има приятелки за да им взима мъжете !Тя Галка ако беше мъж щеше да роди 10 пъти поне за 10 години.
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не разбрах! Някоя се омъжила. Какво общо има Миро от Каризма? Той не беше ли на другия бряг? И какво общо за Бога има Пол Маккартни! Той ще е кум или...?Пише и за Ели, Ели Гигова или някоя друга?Оф, нищо не разбирам от тоя Халф-Лайф, тъй де Х.й-лайф, хай-лайф исках да напиша
7
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 11 години опити каризМиро най-накрая е разбрал, че не може да забременее. В Турция опитите продължават.
6
7
 
23
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Явно не е стока момата ,щом 11 години го е мислил
5
2
 
47
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Някой етноси след11 години познанство ,вече чакат внуци.
4
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лигаво и блудкаво!
3
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, каква индийска драма с привкус на леви резби...
2
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що ни занимавате с глупости?
1
12
 
33
 
! Отговори
Кольо преди 7 години
Педигри-то си взе кокона