Рени счупи тъпомера: Вальо Михов е нобелов лауреат!

Фолкпевицата се оказа достоен заместник на Златки и плеймейтки
Обновена: 13 сеп 2016 07:16 | 13 сеп 2016 07:09, Александър Попов
76
Рени счупи тъпомера: Вальо Михов е нобелов лауреат!
Кадър: Нова тв

VIP Brother започна с комедиите. Изпъкна фолкпевицата Рени, която трябваше да определи кой е най-големият ВИП в къщата. Тя определи за номер едно футболният деятел Вальо Михов, защото имал... Нобелова награда! Той бил носител на най-високото отличие за спортни постижения.

Рени изрази надежда и тя някога да вземе нобелова награда. Ами тя вече я взе и е достоен наследник на Златките, Азис, както и плеймейтките Светлана Василева и Моника Валериева.

Иначе първият номиниран за изгонване е Георги Софкин. Той получи номинация от Жана Бергендорф, която само тя си мисли, че е бос на къщата. Повод да номинира Софкин бе негов коментар за гръдната й обиколка, който видимо не й се хареса.

Биг Брадър й зададе и още една мисия - да номинира втори човек с целувка по устата. Всички останали обаче разбраха за мисията и получиха контра - да не й се дават с мотива, че я намират за "противна крастава Жана". Естествено, никой не се подаде на опита й за целувка.

Тя се насочи към Деси Цонева, а после се насочи към ВИП певецът Алек Сандър

Иначе в социалните мрежи най-много негативи събира Деси Цонева, която влезе в шоуто само три седмици след смъртта на баща си - Димитър Цонев. Упреците към нея са, че го раздава много весело за траур, а дебютният й тоалет бил достоен за жрица на любовта. Но както сподели и коментаторът Евгени Минчев - няма правила как трябва да се тъгува след загуба на близък.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИП певецът Алек Сандър хаха
52
6
 
3
 
! Отговори
фен на Кати преди 7 години
Не мога да забравя Иванина,лъскаво е и се сещам за Иванина
51
2
 
24
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Тя толкова проста че даже не е смешно. Тъпотия до шия и това са ВИПове мале мила.
50
4
 
22
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 7 години
цонева е мноо смотано парче!
49
2
 
27
 
! Отговори
НТ преди 7 години
Разбирам от къде идва объркването на Рени: тя си е мислела за Нобеловия Лауреат за Икономика Вальо Топлото и за Носителя на Нобелова награда за (музикална) Литература Илиян Михов - Баровеца!
48
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne gi znam folka,no e glupavo da se sudi che bila prosta,samo zashtoto ne znae koi e bil Valyo Mihov.E koi e Valyo Mihov futbolist,e kakvo e dal na sveta i Bulgariya semki po stadionite.Greshkata i e che ne kaza neznam koi e i kvo me interesuva,ne e spasil choveshki jivot,ne e suzdatel na neshto tvorchesko koi e????!!! Nikoi!!!Imal pari da si gi harchi.No e glupavo da sudi mediyata s tupomera,ei hora jenata moje da ima deca i chetat za tupomera na maika si???!!Dano sum vi izoblichil.
47
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да прави не може да счупи ***.*** беше счупе безвъзвратно от ДЕКА СА МИ ПРЪСТЕНИЕТЕ
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
излага се тая дъртата как може да дават такива помии като това жалко недоразумение
45
2
 
10
 
! Отговори
До-48 преди 7 години
Тези предавания трябва да се гледат от родители,учители и министри,за да разберат на какво ниво е младото поколение....да уточним МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ-РЕНИ..........МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ Е БАХАРОВ да не уточнявам,че си много зле.
44
2
 
25
 
! Отговори
Веско преди 7 години
До lornaДобре, че чета коментарите, да не се потретваме.Но какво все пак означава ВИП певец ?!?
43
2
 
80
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Аз продължавам да се чудя на наложилото се в последните години съществително "плеймейтка"! Ние тука в провинцията им казваме по друг начин.
42
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грозна, повяхнала, стара....
41
0
 
29
 
! Отговори
до 48 преди 7 години
До АнонименВярно е , но явно простотията и необразоваността не е само при младото поколение, тъй като Рени изобщо не е първа младост.Но за жалост такива елементи възпитават младото поколение!!
40
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да,вярно е,че Рени счупи ***.Тези предавания трябва да се гледат от родители,учители и министри,за да разберат на какво ниво е младото поколение,за което хвърляме толкова много пари за учение и извънкласна подготовка.Неграмотността и простотията са повсеместни и подобни предавания само показват каква е реалността.Освен това ни ги пробутват за да забравим реалността,в която живеем.Хората имат нужда от забавления,но къде са писателите,които ще напишат забавен сценарии като Георги Мишев,няма г
39
2
 
38
 
! Отговори
Webley revolver преди 7 години
Поредното предаване за масата от бавноразвиващи ***.
38
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи и фолкпевица и повече не питай.
37
2
 
21
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Ако това е новина която да стои на home страницата, то започвам да се плаша ...А да кажеш такова нещо не е проблем вкъщи, но пред света вече е идиотизъм.
36
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм религиозен, но се надявам ако наистина има Господ, да дойде час по-скоро и да си прибере вересиите. Съществуването на подобни развлекателни формати идва от факта, че има кой да ги гледа. Та да не мрънкате после, че младите били неграмотни и че никой не искал да работи за под 1000 лв. стартово. Или че хората бягали от България. Спрете да го гледате и това ще е стъпка към намаляване на ширещата се простотия в държавата ни.
35
3
 
28
 
! Отговори
User преди 7 години
Шит брадър!
34
11
 
12
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
Доста е тъпичка меко казано тая. Радо Шишарката по ме кефи. Честит Байриам на всички правоверни! Изпих кафето с чашка урина и мед да не хващат уруки и си натрих подмишниците с чесън. Хващам се за там и викам Бисмиллях и Сайбията изпреж ,па я след него.