Вилата в Малибу на Леонардо ди Каприо

Звездата притежава къщата от 18 години, но сега я продава
22 сеп 2016 15:08, Теодора Драгоева
7
Вилата в Малибу на Леонардо ди Каприо
Снимка: dailymail.co.uk; MLS

Холивудският сърцеразбивач Леонардо ди Каприо е обявил в продажба своята вила в Малибу за сумата от почти 11 милиона щатски долара.

Актьорът притежава къщата на плажа от 18 години (купува я през 1998 г. за 1,6 милиона долара, когато е едва 24-годишен), но явно вече няма нужда от нея.

Бунгалото, което е построено през далечната 1950 г. е било обитавано най-често от майката на звездата – Ирмалин Иденбиркин.

Двуетажната дървена къща на носителя на „Оскар“ разполага с три спални, две бани, голяма веранда, самостоятелна хидромасажна вана и предлага невероятна гледка към Тихия океан.

Тя се намира на изключителен участък от плажа в Малибу, Калифорния – близо до Carbon Beach, който е известен като „Плажът на милиардерите“.

В последните години Лео, който от лятото има връзка със супермодела Нина Агдал, отдаваше вилата под наем за сумата от 23 хиляди долара на месец извън сезона и 50 хиляди на месец през лятото.

Това не е първият дом на Леонардо в Малибу. През 2013-та той продаде друга своя къща на същия плаж за сумата от 17 милиона долара.

Вижте снимки на имота в галерията нa Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Преди 2 седмици на фишки- те бяха публикували снимки от вилата на Путин в Сочи (мисля беше). Тоя Леонардо ди Каприо си е направо ***. Почти бездомник може да се каже.
6
0
 
1
 
! Отговори
Комшията преди 7 години
Ааа, Леонардо ми е комшия в Малибу. Вчера идва у нас да иска 5 яйца да му дам от мойте че му свършили - така по комшийски. Оня ден пък аз ходих у тях за една чаша захар да му искам че правех крем карамел, а пък ми свърши захарта. Та така си живеем с комшията Леонардо в Малибу.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имало и хора късметлии.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бяла спретната къщуркас две липи отпред....
3
1
 
1
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Сладникав ***!
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо сигурно не съм добре с очите,че е хубава ....хубава е...но не можах да ги намеря тези 11 мил. долара....
1
3
 
6
 
! Отговори
Мосю Густав преди 7 години
На чичо Чарли е по-хубава!