Журналист се опита да целуне задните части на Ким

Тя пък ще подава молба за забрана на репортера да я доближава
Обновена: 29 сеп 2016 21:03 | 29 сеп 2016 21:03, Петя Славова
12
Журналист се опита да целуне задните части на Ким
Снимка: Reuters

Американската телевизионна звезда Ким Кардашиян реши да съди украинския журналист Виталий Седюк, който се опита да целуне задните ѝ части по време на Седмицата на модата в Париж, съобщава TMZ.

Източник, близък до звездата, споделил пред изданието, че тя ще подаде молба да бъде издадена забрана на репортера да я доближава.

Съпругата на рапъра Кание Уест отбеляза, че поведението на украинеца е заплаха за нея и други хора. В документ до френската полиция тя пише, че Седюк няма да се спре, „ако не си плати за стореното“, отбелязват източниците.
Кардашян също така има желязна психика, пише Daily Mail, тъй като само няколко часа след инцидента с шегаджията Виталий, публикува снимка в Instagram с надпис „парижки вибрации“.

Това е втората скандална разходка на Седюк, свързана с Кардашиян. През септември 2014 г., отново на Седмицата на модата в Париж, той се опита да повали на земята телевизионната звезда, когато тя слизаше от колата си.

Също така в списъка на жертви на този журналист е и топмоделът Джиджи Хадид. На 22 септември тази година на Седмицата на модата в Милано, Седюк нападна манекенката, докато си правила селфи с фенове.

Журналистът се приближи до нея и я вдигна в гръб. Хадид обаче не му остана длъжна и го удари с лакът в лицето.
На 5 юни 2014 г. украинецът бе привикан в съд в САЩ за да отговаря за негово нападение над актьора Брад Пит, случило се преди три години.

Тогава той се опитал да целуне актьора по време на премиерата на филма „Господарка на злото“, където Джоли изпълнява главна роля.

Вижте видеото на атаката на Виталий в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз ще я съдя, че публикува снимки, които предизвикват пориви за повръщане...Освен това на клипа не се виждат никакви целувки, просто човекът беше привлечен от огромната гравитация на задницата й, добре че охраната го спря, иначе можеше да има колосален сблъсък
6
0
 
2
 
! Отговори
Доказано ! преди 7 години
Тоя не ще да е толкова луд, щом не налита да целува задниците на сънародничките си от ФЕМЕН , които се събличат из разни градове по цял свят уж за някаква кауза.Не че някой друг иска...
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много и чудесни факти от "страната на свободата" продължават да обогатяват Българската култура, чудесно.
4
1
 
25
 
! Отговори
ined преди 7 години
Колко ли афроамериканци са се ... в зад ника и а той ще го целува, гнус!!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя нищо не направи бе. само се наведе и горилите го повалиха.
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голема работа, нашите пък целуват Маркел там.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кардашян също така има желязна психика, пише Daily Mail, тъй като само няколко часа след инцидента с шегаджията Виталий, публикува снимка в Instagram с надпис парижки вибрации."Желязна психика и оловен ***, цял Париж е вибрирал под тежестта му.