Калина Паскалева с потресаваща семейна драма с магии за смърт

Скандалната писателка разкри дълбоко пазена лична история
21 окт 2016 19:10, Теодора Драгоева
14
Калина Паскалева с потресаваща семейна драма с магии за смърт
Снимка:Love style

Писателката Калина Паскалева разкрива за първи път една дълбоко пазена лична история – за смъртта на баща си и в какви отношения е с предишното му семейство.

„Минаха десет години от смъртта на татко, но много ми липсва и го сънувам все по-често. Дори ми се е искало да му се обадя, да му споделя неща, които ми се случват...Той изпитваше голяма любов към майка и мен. Боготвореше ни“, разказва тя пред списание Love style.

„Шест месеца преди да си отиде от този свят, той е знаел, че е болен от рак на простата, но го е криел. Не е искал да се притесняваме“, със сълзи на очи разказва Калина.

Тя не поддържа никакви отношения с предишното му семейство и не познава първата му жена. Има сестра, която е виждала един-единствен път. Тя се появила след погребението, когато се разделяли имотите. Дошла, за да си поиска пари. Дори не се запознала с Калина. Не я потърсила и след излизането на книгата ѝ „Седемте смъртни гряха“, в която писателката разказала историята за баща си.

Затова и когато питат Калина дали има брат или сестра, винаги казва, че няма. Но въпреки това, тя не таи омраза към сестра си.

„Говорила съм с близки роднини и те са ми казвали, че първата жена на баща ми трудно е приела факта, че той има друго семейство, което много обича. Но тук ще кажа, че не майка ми е причината за техния развод. Носят се слухове, че бившата му съпруга след като не е успяла да се примири, е правила магии, включително и за смърт. Аз самата не вярвам в магии, но винаги имам едно наум“, споделя още Паскалева.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помислих , че е Алисия на снимката. Толкова еднакви стават с тези силикони и пластични операции. Не е нормално да се оприличаваш на друг,а толкова много го правят-поне това се случва! Нали става трудно разпознаването на личността?! Тази суета какво ли не прави с хората?! А относно магиите - трябва да подсилим вярата във Всевишния , ако искаме да не ни сринат безбройните "правячи" на магии в Бг.!Има и други разрушителни дейности над нас,но вярата е имунитетът ни срещу тях! Без вяра сме уязвими!
10
0
 
15
 
! Отговори
Квай тъс ма ? преди 7 години
Ко?
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пускам сълза, ко ни интересуват драмите на тая пачча?
8
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
една жена напомпа ли си устните със силикон ... пиши я бегала.никой мъж няма да я погледне на сериозно, а сериозните мъже няма да я погледнат въобще.
7
0
 
24
 
! Отговори
хъ преди 7 години
голяма презентациятази снимка на корицата на книгата ли е?
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
калинке, явно добрият ти баща се е развел и с детето сиповечето мъже забравят така децата сипиташ ли я нея какво й е било без баща
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната вулгарна снимка.
4
0
 
39
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Хаха, писателка, аз след толкова писане на коментари сигурно съм Нобелов лауреат за литература :)Народа има един хубав лаф: от всяка пpъчка свиpка не става....
3
5
 
19
 
! Отговори
Слушател преди 7 години
Готов съм да слушам ,тя да ми чете нейните книги а аз да легна между краката .
2
0
 
28
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Боже , имаш ли представа колко не ми пука ?
1
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще и прочета всичките книги.Само заради това как изглежда.