Ути и Вальо Михов скочиха грозно на Емануела

Всичко тръгна от репликата: "Смотаняци" на певицата
28 окт 2016 10:14, Александър Попов
59
Ути и Вальо Михов скочиха грозно на Емануела
Кадър: Нова тв

Ути Бъчваров и Емануела видимо не се понасят в къщата на VIP Brother, а последните рестрикции засилиха напрежението. Както е известно, съквартирантите останаха без одеяла, хладилник, печка, разкрасителни уреди, че и без слънчеви очила, след като актьорът Христо Живков отказа да се включи в мисия за сериал. Една изпушена цигара от Емануела пък ги лиши и от мебели.

Нападките към Емануела ядосаха фолкпевицата и тя извика в яда си, че всички са смотаняци.

Това провокира Ути, който на висок тон поиска от Big Brother да отстрани певицата, заради "нагло и просташко държание". Готвачът се засегна, че и той имал имидж.

Още от влизането на Емануела той я "кове", че е представителна извадка на чалгата. В атаката срещу нея се включи и Вальо Михов, който също се разпозна сред "смотаняците". "Тебе пък кой те е обиждал, бе", отвърна Емануела, а "бе"-то извади от кожата Михов.

"Когато направиш толкова, колкото бате ти Вальо тогава ще говориш", ядно заяви Вальо, докато Еманула продължи да му играе по тънките струни и бе категорична, че не иска неговия успех.

Актьорът Христо Живков пък отказа да участва в сериала, след като му бе предложено негов партньор в сцените да бъде не фолк изпълнителката, а Надя. Това обезкуражи Жоро Торнев, който се мъчеше по някакъв начин да спаси част от отнетите им неща и увещаваше Живков все пак да запише сцените.

Кака Лили пък каза директно на Христо, че неговият отказ най-вероятно се дължи на факта, че ги смята за невежи аматьори. Сред съквартирантите се завъртя и етикета "комплексар" към актьора.

Все пак всички са доста по-внимателни с нападките към Христо Живков за разлика от тези към Емануела, някои дори проявиха разбиране затова, че ги остави без всякакви удобства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
4
 
! Отговори
BG - ЗВЕЗДИТЕ преди 7 години
ОТВРАТ !!!
42
7
 
13
 
! Отговори
Hard Rock преди 7 години
До vargНа вас кресливите метъли много ви пречи мисленето. Скачат на жена, а защо не скочиха така на никому известното актьорче... Видя се, че могат да пищят само по-жени.....
41
10
 
5
 
! Отговори
Тото преди 7 години
Един провален шоу мен и един пенсиониран футболист, и двамата без никакво бъдеще скочиха срещу една от най популярните личности в къщата и навън. Да видим как ще свърши. Ирина усети накъде духа вятъра и си прибра перушината набързо. А тия двамата *** са следващите през вратата. Злоба и завист, това е.
40
3
 
20
 
! Отговори
Оценка преди 7 години
Христо Живков - бета мъж - мижетурка, много вероятно хоумо секшуъл и девствен.Емануела - типична чалгарка, цигарата не слиза от устата ама е права за въпросния "мъж".
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mihov e *** pisniza s vlado graachnov bog da go p se nalivahs s pa4avri ot sutrin do ve4er sktiti 4engeta mihov e *** ustata mu mirische 4enge
38
1
 
12
 
! Отговори
до ИВАН ХРИСТОВ преди 7 години
НОВА ТВ ти взе жената на хранилка. ха,сега,малко колегиалност : вземи ги тези за седмица във ФЕРМАТА, да ринат на прасетата,да секат дървета,да си заслужат хляба и сиренето , и да забравят да ми мрънкат за хайвер и шампанско,алкохолизирани обеднели прошляци.
37
4
 
9
 
! Отговори
Някой преди 7 години
До Да: Много е жалко, защото хора като Емануела(не,че имам нещо против нея като човек), а по-скоро към модела и на държание) движат нашата държава и възпитават по-този крайно ограничен и простоват начин собствените си деца. А ние,които искаме нашите деца да имат морал, ценностна система, достойнство и т.н са тези на, които се подиграват, че видиш ли не пият, не си лягат с всеки срещнат, не се ценят като хора...бият се по улиците..Странно ми е и неприятно в същото време. Жалко
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е,те лили и миглена редовно ги оставят без бюджет защото си имат осигурена храна,но сега като останаха без козметики,да си прикриват повехналите физиономии,ревнаха за колективен дух.
35
11
 
15
 
! Отговори
Mim преди 7 години
Образован, артистичен и талантлив мъж като Ути Бъчваров разбира се , че изпитва органична непоносимост към това арогантно същество Емануела. Тя е представителка на чалгарската субкултура и войнсващото невежество, което презира всичко различно от себе си. Ути в внук на големия българси актьор Стоян Бъчваров, чието име носи театърът във Варна и син на директорката на телевизионния театър Галя Бъчварова, била на този пост 30 години. Тойе расъл в автентична, артистична среда, готви и пътува страстно
34
4
 
14
 
! Отговори
дам преди 7 години
Ути е противен, но и Емануела не пада по-долу. Еднакво отвратителни, посредствени хорица.
33
3
 
22
 
! Отговори
брей! преди 7 години
Че кво ми я хвалите тая парца лана Емануела, бе? Нагло, просто, елементарно същество. С изкуствени коси, гърди, зъби, мигли, а е още на 35? Представям си, като стане на 50 какво ч у ч е л о ще е тая чалгарка. Пълна гнус!
32
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо скачат на дамите,а на Христо "големият" артист всеки му приказа с добро.Вальо Михов и Ути Бъчваров и Жоро Торнев се видяха какви страхливци са.
31
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вальо Михов и той си показа простотията
30
8
 
6
 
! Отговори
До varg преди 7 години
Ти си голям мъж щом скачаш на жени!!Ако искаш това го кажи на приятеля й а не тук скрит да мишкуваш по форума и да се правиш на велик!
29
5
 
10
 
! Отговори
да преди 7 години
До НякойВижте какво тези подчовци, които гласуват и избират победителите - природните недоразумения тризначките, ревльото миро, женкаря от Поморие и т.н. са същите падения като защитничките на Миглена, която е една нереализирана **рва и Емануела, която е една реализирана **рва. Тези хора искрено и стремително ще демонстрират своето падение, защото друго не умеят. Пълен надолуууууууууууууу
28
5
 
11
 
! Отговори
да преди 7 години
Ама че, подвеждащо заглавие - ми, тя им скочи, понеже има извънредно високо самочувствие и грандоманско желание да се налага, а насреща е едно нищо. В смисъл, че тя е проста и нагла, провал като жена и майка и няма защо да се държат те като джентълмени, понеже тя НЕ Е дама.
27
8
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Страх ги е да застанат принципно срещу набеденият за актьор от Холивуд, защото биха застанали на страната на Емануела, пък тя е низвергната чалгарка, на която не й пука да каже каквото мисли, да не говорим, че май има повече акъл от тях и ОХ проблемче... лъсват кух.ите глави, пороците, и поведенческите отклонения
26
5
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
За съжаление в този формат е пълно с "дребни душици", псевдо интелектуалци, които чрез опитите си да принизят другите се опитват да се издигнат в собствените си очи.Честно казано предпочитам да гледам Емануела и Миглена, защото поне са истински и не претендират да бъдат харесвани от всички. Доказаха също така, че имат ум в главите макар, че Емануела е доста първична на моменти. Ето защо държавата ни е на този хал, вижте ни интелектуалците и известните какви са... трагедия
25
4
 
14
 
! Отговори
без преди 7 години
Чревоугодникът Ути да вземе да направи една диета, че е кандидат за щялата гама заболявания. Да не говорим, че е замязал на мех.
24
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичо Вальо иска да пипа стегнато дупе, и като го резнаха взе да се прави на ХАХАВ. Де-ба и дъртия пиргиш де-ба