Жоро и Роро - вън от къщата на VIP Brother

Ути оцеля в зрителския вот за любима звезда на България
29 окт 2016 09:30,
19
Жоро и Роро - вън от къщата на VIP Brother
Снимка: Нова телевизия

Ути оцеля, а Жоро Торнев и Роро напснаха къщата на VIP Brother. Това стана след зрителски вот за титлата "Любима звезда на България". Борислав пък събра най-голям зрителски вот и се спаси от елиминации още по средата на живото предаване.

След бедственото положение в Къщата заради отказа на Христо да участва в мисия "Сериал", актьорът си навлече критиките на почти всички съквартиранти. Те определиха себе си като "жертви на заложническа криза".

Ентусиазмът им да убедят Христо да промени решението си отстъпи място на разочарованието и отчаянието, а Миглена и Емануела признаха, че единственият изход от нелепата ситуация е Христо да напусне шоуто по собствено желание.

Полевите условия в Къщата не обединиха звездите и те така и не се опитаха да излязат с предложение към Big Brother. Той обаче постави забавна мисия, която им даде шанс да си върнат част от комфорта.

Празният хол на VIP Къщата се превърна в дансинг, а съквартирантите трябваше да танцуват на популярни песни по такъв начин, че Торнев и Вальо да ги познаят, без да чуват музиката.

Смехът и доброто настроение отново се завърнаха, а те бяха допълнени от успешния финал на мисията. По този начин обаче звездите се изправиха пред пореден труден избор – кое от изгубеното да изберат, за да направят престоя си по-лек.

Успешният край на мисията се превърна в повод за пореден конфликт. Звездите не успяха да се обединят в избора си за най-важното нещо, което им беше отнето и в крайна сметка решиха да заложат на алкохола и цигарите.

Необичайният избор предизвика нови сблъсъци, а Къщата отново се раздели на два враждуващи помежду си лагера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви са тия и на кой му пука. Чалгарска работа.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка година гледам доста от предаванията, но такава изм.ет както сега не е имало !Толкова злоба, толкова егоизъм и неотстъпчивост не бях виждал.Аз си го обяснявам с наличие на повече млади хора, а като цяло по младите хора са доста егоисти и не са възпитавани в дух да уважават по възрастните.И как няма един дет да ги постави на място - всеки си чопли семки и не го еб.е кво става край него
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствения хубав и интересен момент от тоя сезон е момента в който влезе Майк Тайсън в къщата и реакциите на нашите звИзди.
14
1
 
2
 
! Отговори
toto преди 7 години
Кои са Жоро и Роро ?....
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно ли Ирина е жена на оня ка.вал Иван от "Сблъсък"? А я имах за умна жена! Боже, Боже.... А иначе Ути що не скочи да се кара на онова инатливо режисьорче дето ги обрече на мизерия, а скочи само на Емануелчето? Жалка торба лой!
12
2
 
4
 
! Отговори
ined преди 7 години
Жоро и Роро се отърваха, а Ути го вкараха пак в студената празна къща да го обижда още оная чалгаповлекана
11
0
 
6
 
! Отговори
оня лудия преди 7 години
ЗАКРИВАЙЙЙ!
10
4
 
7
 
! Отговори
Гога преди 7 години
До ГогоТи не се ли срамуваш да натрапваш мнението си на хората.Всеки има право да харесва когото си иска.А аз харесвам Христо, без да задължавам никого с мнението си.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всеки , който гледа това шоу се нуждае от преглед при психиатъра си
8
10
 
10
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Не се ли срамувате да харесвате Миглена и Емануела Едната е човекомразка другата е мега проста
7
3
 
8
 
! Отговори
Сащс преди 7 години
Злобата и чалгата ще спечелят този сезон
6
2
 
9
 
! Отговори
Една преди 7 години
Ути го виждам в образа на домашен насилник, нощи чудно, че няма жена и деца, като гледам колко му е избухлив нрава сигурно веднага си проявява психарските наклонности.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грубиянинът Ути как остана не можахме да разберем?Хората не го харесват,но "успя да се спаси".Ако ще давате наградата на Ути и Ирина,приключвайте шоуто и поне да спрем да хабим есемеси в безмислена защита.Единственото ,което може този човек е да крещи и да напада жените/защото на мъжете не му стиска да го прави/.Очаквам в следващите епизоди да прояви физическо насилие спрямо Емануела и Миглена и продуцентите гордо да му връчат наградата "любима звезда на публиката".
4
0
 
31
 
! Отговори
Лили картечарката преди 7 години
От Випбрадър отдавна трябваше да излезе нахалната, двулична и отвратителна отечественофронтовка - Лили!!!! Защо обаче я толирират незнам! Много въпросителни има този сезон, например кой на кого е човек , че някои толкова се толерират!
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Урина жена на Иван, Ути Бъчваров авер с продуцента! Познайте кой ще е на финал!
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оказа се,че жизнено важно за "ВИП "-"звездите" е алкохола ! тъжна работа !
1
6
 
34
 
! Отговори
Манипулация преди 7 години
Ути и Роро трябваше да излязат, само че Ути е с връзки и ще го бутат до финала с У,на !Човек , който избива животни за удоволствие, който се държи супер грубо с дами, който е двуличен и зъл не може да бъде модел за подражание!Оставиха го нарочно, шуробаджанащината си е на почит в България! Сигурен съм че вота е бил да излязат Ути и Роро!Торнев не е цвете за мирисане, но е пред Ути!!