Емануела вкара в алкохолен капан Христо, че и във WC-то

Шестима са номинирани за гонене във VIP Brother
118
Емануела вкара в алкохолен капан Христо, че и във WC-то
Кадър: VIP Brother

Емануела извади на показ колко струват морала и задръжките на актьора Христо Живков. Заради вътрешни задръжки и принципи той се отказа да играе в сериала на VIP Brother и лиши съквартирантите от редица неудобства.

Фолкпевицата пък предприе алкохолен маратон, в който вкара Христо и прати на боклука всичките му принципи. За всички зрители стана ясно, че колкото и да обижда певицата той все пак е запленен от нейното излъчване.

Двамата започнаха да се надпиват с шотове с текила и водка, като любопитното е, че по принцип непиещата уж Емануела, надигаше чашките като професионалист и по нищо не отстъпи на Живков.

След като чашките надхвърлиха 7-8 Христо и Емануела минаха от обиди към прегръдки. Накрая двамата дори се заключиха в тоалетната, а какво се е случило вътре си остана загадка.

Ирина не пропусна да провери, докато останалите изказваха разочарованието си от Христо и алкохолния капан, в който го вкара изпълнителката.

Голяма част смятаха, че чалга дивата носи вина за ситуацията, сякаш той не е пълнолетен и няма глава на раменете. Сред някои от жените си пролича и ревност.

Иначе снощи се проведоха номинациите за гонене. За вота на зрителите ще се борят Емануела, Христо, Борислав, Деси, Надя и Рени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Чочо преди 7 години
До АнонименСтар ама още хваща, надути балъци.Ицо се изложи,както и Явор Бахаров.Но ако питаш Ерна, то е защото артистите са чисти и емоционални хора.Пфууу.
81
0
 
1
 
! Отговори
Апф преди 7 години
До АнонименКак?
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъже....със слаби ангели!А видят ли някоя чалгаджийка(елитни про........) и всичко е до там.Мат.
79
0
 
0
 
! Отговори
до 82 преди 7 години
Вие сте ***, щом смятате другите за простаци и се мъчите между тях да си избивате комплексите.
78
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото е проста Емануела, толкова е неадекватен и Христо и без да е пил. Публиката трябва да е сляпа ако не е забелязала блясъка на тоя човечец в очите. Ами той щеше да я изяде с все нелепата камуфлажна рокличка. Във Вип брадър чалгата не ме плаши толкова, колкото падението на всички псевдо интелектуалци. Затова и общата НИ култура е бедна и занемарена, защото тя се дирижира не от чалгата а от интелигенцията, чалгата е само пробойната, откъдето да изфъсква налягането.
77
0
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Егати къде изчезнаха всичките тези които не гледат Биг Брадър
76
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Емануела. Така се прави. За урок на всички хвалипръцковци. Има си чисто женски методики за победа, които "мъжете" не притежават. За това жените са силния пол. Така ще те изпързалят, пък ти после върви се хвали, че в тоалетната туй онуй. Важно е какво се видя, а не какво си мисли зрителя. Добре си правят младите жени. Съпрузи не им трябват. Били к..ви. Един мъж станал за посмешище какво друго да каже? И не ми минавайте с клишето за обичта на к.вите, а не на номерата те са в комплект. Да!
75
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама как пъшкаше "победителката" в *** само!
74
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И откога е*аните ги смятат за победители?
73
4
 
26
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Колкото и да не искам да си го призная тези две лица Х. и Е. са олицетворение на голяма част от съвременните българи. За това сме и на това дередже. Казах.
72
11
 
16
 
! Отговори
Stefan Stojanov преди 7 години
Не разбирам защо се опитвате да внушавате, че е..ният е Христо. Тази чалгаджийка го напи, после отиде при него и той е н..ба. Е, какво по-мъжко от това може да се направи? На негово място щях да и скъсам ***, та да ходи като патица 3 дни и като и харесва пак да постъпва ***. Обичам ***, но мразя *** номера! Яловите ви коментари ме дразнят
71
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В крайна сметка Ицо - какъвто и да го изкарвате, привлече вниманието на Емануела до там, че да прави секс с него. Оня статист(и в леглото) Боби, се оказа слаба текила за нея.
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименС други думи, да си гледат фермата и да не се обаждат, нали така
69
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, които уж не гледат, правят характеристики на тези, които гледат.Като не гледате -защо четете коментарите и се чувствате длъжни да раздавате морал кой какъв е?Предаването е социално-психологически експеримент и говори много за поведението на хората в различни ситуации.Освен това, променя представите за известни от телевизионния екран хора.Това, да коментираш нещо, което не си виждал и изказването на хора, които са го гледали, като им лепиш етикети, е простотия на квадрат.
68
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страстите Христови приключиха в клозета и там Емануела пусна водата върху фалшивото му его и величие
67
2
 
24
 
! Отговори
Абе мани... преди 7 години
Колкото и да не се правим на велики (за мъжете говоря), замирише ли ни нали се сещате на какво - гола вода сме.
66
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Емануела е олицетворение на човешкото падение. Не може да изпаднеш до такова п-ние, че от яд и мъка, дето някой не ти обръща внимание да го напиеш и да се нае*еш в тоалетната с него, само за да докажеш на него и на останалите, че ако искаш можеш да бъдеш с него!
65
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо коментирате морала избирателно?Защо Емануела да е лошата, а Ицо да е жертвата?Емануела е известна, всички знаят, че има две деца от двама различни бащи, Кали има три от три, но...Този идеализиран образ на горкия пиян, който бил натакован от тази развалена жена, която коварно го напила?!Наистина във виното е истината!Лъсна префърцуненият му лик!Не съм убеден, че са правили това, което си мислят повечето.Той беше един пиян, повръщащ ***, който излезе от измисления си образ.
64
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мразя чалгата, но тази Емануела и мен ме втвърдява яко... Само да я барна!!!
63
2
 
15
 
! Отговори
Не мога да повярвам преди 7 години
Голяма работа.Чалгаджийката си отворила краката пред "великия",ерудиран Христо,който видиш ли пиян я на***л.Да,това е то,заслужава си да се размишлява върху тази патова ситуация...