Миранда - тъжна и депресирана след раздялата си с Орландо

Сега обаче супермоделът се утешава с Евън, най-младият милиардер в света
9
Миранда - тъжна и депресирана след раздялата си с Орландо
Снимка: ELLE

Миранда Кер разкри в новия брой на списание ELLE, Канада, че е изпаднала в дълбока депресия след раздялата си със своя екссъпруг Орландо Блум през 2013-та.

33-годишният австралийски супермодел, който в момента е сгоден за създателя и собственик на Snapchat – Евън Шпигъл, казва пред изданието: "Имам тази философия за живота, че всички ние трябва да бъдем като върби – в голяма буря да можем да се огънем".

Миранда добавя: "Когато с Орландо се разделихме, изпаднах в много лоша депресия. Никога не съм разбирала дълбочината на това негативно чувство, защото съм много щастлив човек по природа".

Кер признава, че никога не е разбирала как депресията засяга хората, преди самата тя да осъзнае, че има момент, когато човек няма контрол над мислите в ума си.

Австралийката, която има 5-годишен син Флин от Блум, призна наскоро, че е отворена за възможността да роди друго дете, макар че е готова да си остане и само с едно.

"Ще бъда доволна и ако си остана с едно дете, но определено съм готова за възможността да имам и повече. Флин иска брат или сестра, защото повечето му приятели имат такива".

Красивата брюнетка твърди, че се е измъкнала от депресията най-вече заради сина си, който е бил неин основен приоритет. Тя добавя, че Орландо харесва годеника ѝ Евън, който е известен като най-младия милиардер в света.

Вижте снимките на Миранда за последните ѝ две фотосесии за ELLE в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
А с теб ли да се утешава? Направило ми е впечатление за разни двойки около мен, че ако жената изкарва повече (а тук говорим за милиони, които девойката изкарва само от договорите си с различни фирми), мъжът психически се срива в един момент и връзката се разпада. А и в каквато среда движиш - с такива хора се познаваш....
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не работи, така е. Само си гологъзят.Здрава психика при ползотворна работа.
3
0
 
1
 
! Отговори
uf преди 7 години
hauchete se da pishete. kakvo e tova. v edno izre4enie ot 5 dumi, 4 sa ocenkisprete peralnqtasamo se izlagate. 4ovek ne moze ve4e nisto da prochete predi da si e sloxil filtur za ocenki na pro.kapali zurnalisti
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е грозна! Другото не ме интересува!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"33-годишният австралийски супермодел, който в момента е сгоден..." Алооуу Днес - са, пишете неграмотно бре...!!!