Лили-Роуз Деп: Няма срещу какво да се бунтувам!

Дъщерята на Деп и Паради откровено пред Vogue
2
Лили-Роуз Деп: Няма срещу какво да се бунтувам!
Снимка: Vogue

Щерката на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили-Роуз, засне първата си корица за Vogue, като кадрите са дело на известния моден фотограф Брус Уебър.

Красивата звездна наследница говори пред Модната библия за своите знаменити родители и по-точно за това какво възпитание е получила от две интернационални звезди от шоубизнеса.

Лили Роуз признава, че майка ѝ и баща ѝ не са били особено строги с нея, тъй като са искали тя да расте свободна и независима.

17-годишната хубавица, която е тръгнала едновременно по стъпките на татко си като актриса и по тези на майка си – като модел на Chanel, казва: "Родителите ми не са строги. Те винаги са искали да вземам сама собствените си решения. Затова и не израснах бунтарка. Просто няма срещу какво да се бунтувам".

Въпреки че родителите ѝ не са били стриктни с нея, самата Лили Роуз казва, че е изключително строга и премерена към собствените си изяви в Instagram.

Тя споделя: "Наистина използвам социалната мрежа по свой собствен начин. Никога не разкривам твърде много за себе си. След като веднъж започнете да давате на хората твърде много лични подробности от живота си, те просто стават ненаситни и искат все повече и повече".

Междувременно, Лили-Роуз призна в предишното си интервю за ELLE, че да расте в светлината на прожекторите е деликатна ситуация.

"Деликатно е на моята възраст да растеш в Холивуд и да се опитваш да си съвсем нормален тийнейджър", казва мис Деп.

Наскоро самият Джони сподели, че е много съвременен баща. "Лили Роуз знае, че може да ми каже всичко. Тя не се страхува да ми споделя. Ние сме супер близки и аз съм много горд с нашата връзка".

Вижте снимките на звездната наследница в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сладурка!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво и интелигентно момиче! Взела е от чертите и на двамата си родители.