Емануела и Христо разкриха WC аферата: Повръщали!

Кака Лили и Ирина аут от Big Brother преди финала в петък
24
Емануела и Христо разкриха WC аферата: Повръщали!
Кадър: Нова тв

Домоуправителката Ирина и Кака Лили събраха най-нисък зрителски вот и излетяха от Big Brother дни преди финала на шоуто в петък. Всички съквартиранти бяха подложени на разпит от студиото да разкажат за част от изявите си в Къщата, а Големия брат им лепна и различни етикети.

Ирина бе атакувана най-вече за градения си образ на домакиня и обгрижването на останалите. Естествено, Миглена Ангелова за пореден път я иронизира, а Емануела я нападна, че използвала обиди.

Първоначално Ирина се опита да отрече, но пък на помощ на фолкпевицата се притече Борислав, който разкри използваните епитети в разговор зад гърба на изпълнителката.

"Мисля, че съм се загубила и след излизането си трябва да се открия отново", заяви Тенчева, която и на влизане в шоуто заяви, че иска да се открие. Тя призна, че е намирала грешки в поведението си по време на престоя в Къщата. Тя се описа като авантюристична, но и не скри разочарованието си по отношение на показването си в шоуто.

Кака Лили пък загуби най-вече от решението си да бъде галеница на шоуто и елиминациите да преминават без нейното участие.

Емануела и Христо разкриха какво се е случило зад затворената врата на тоалетната, където се усамотиха след алкохолния запой. Христо повръщал, според него в бидето, според Емануела - върху нея, докато тя безпомощно лежала на пода.

Охканията и пъшканията явно били опити да се изкара стомашния сок или пък са били монтаж. И двамата бяха категорични, че вътре не се е случило нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.