Наследниците на Хайтов съдят Калин Терзийски

Елена и Александър Хайтови вече са дали ход на делото
10 ное 2016 17:15, Криси Табачка
96
Наследниците на Хайтов съдят Калин Терзийски
Снимка: btv

Наследниците на Хайтов са подали иск срещу Калин Терзийски заради думите му, че баща им е "слуга на един мръсен диктаторски режим".

Новината за съдебен спор обяви самият Терзийски в личния си профил във Facebook.

"Наследниците на хайтов искат да осъдят калин т. защото калин т. заявил (и не – никак не смята, че не е прав), та че баща им е бил слуга на един мръсен диктаторски режим. много услужлив слуга на висок пост в слугуването на мръсния режим. калин т. е казал това по телевизията, защото той дори и по телевизията не спестява истината. всъщност калин т. смята, че тези мили наследници искат да изкарат малко пари, съдейки го. както прави всеки мошеник – чрез интриги и изнудване да спечели някоя пара. но нека да им е простено, нека господ им прости", написа дословно той като статус в личния си профил в социалната мрежа.

Към изречените в ефир от него думи, Терзийски допълни и уточни, че цени самия Хайтов, но мрази "всеки, който обслужва" диктатурите.

"ПО ПОВОД ТОВА, ЧЕ РОДНИНИТЕ НА ХАЙТОВ ИСКАТ ДА МЕ ОСЪДЯТ Аз обичам разказите на Хайтов, аз съм израснал с тях, аз обичам Хайтов и го смятам за мъдър човек. Познавахме се. Но ето – аз мразя диктатурите, несвободата и всеки, който обслужва това цялото нещо. Да си успял в срамно време е недостойно, да не си успял в добро време е недостойно. Аз успях в добро време – не добро в глупашкия, еснафски смисъл – комунизмът беше доброто време на посредствените гниди, които просто искаха да си живуркат. Аз успях във време, в което никой не ми е помогнал, в свирепо и истинско време. В което само силните и смелите могат да се преборят. Гнус ме е от комунизма и неговите слуги – това е! Жигулка и два апартамента в Младост. Гнус ме е от това време, гнус ме е че съм живял в него. Времето на нагаждачите, на връзките, на писателските съюзи, в които се приемат родопски овчари, защото просто ни носят прясно сирене. Времето на посредствеността, на повсеместното крадене, на ... хаха, ах, бяхме добре тогава – да, бяхте добре, свинете, които обичат да си седят на задниците и да вършат нищо на държавна работа. Те винаги са били добре. Опитайте се да се борите, да надмогнете, да сте големи. Това е моята молба към вас", допълва Терзийски.

Елена и Александър Хайтови вече са дали ход на делото, пише "Площад Славейков".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
До IvoДа ти кажа само, че не защитавам и Калин Терзийски, защото той може би е по-голям ***.Няма какво друго да е човек, който нарича Васил Левски детеубиец и престъпник.
74
1
 
1
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
До IvoТоя ***, дали е написал и едно изречение, на нивото на Хайтов?Хайтов болшинството от изреченията си ги е преписал.Да не забравяме колко дела за плагиатство са водени срещу него и колко са закрити заради близоста му до БКП и личните протекции на Живков.Да не забравяме и, че Хайтов е лежал в затвор заради незаконна търговия с дървесина.Изведнъж един мошеник се сближава с партииното ръководство и за започва да краде трудове на кадърни автори.Ето ва е писането на тоя комунист.
73
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре е да имаш мнение и въпреки, че е грешно да го изразяваш, отколкото да нямаш. Голям проблем значи, че някой си пийнал едно-две и казал нещо. Мисля, че упреците трябва да са насочени към тези, които се опитват да изкарат пари от въздуха. А относно това, че на единия му е по-голям няма какво да се коментира. Всеки прави каквото може и дава от себе си каквато част може. Дори и да не се е справил по-добре от друг не заслужава да се коментира това нещо по такъв селки начин.
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя няма ли срам да се скрие някъде най-после и да спре да ръси простотии! И дано го осъдят, задето петни името на Хайтов.
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДонДон какво кой е калин, аминикой един алкохолик!
70
0
 
3
 
! Отговори
ния преди 7 години
До САШО+ браво сашо добре му го казваш, но мухлясалия му мозък няма да го разбере! виж че вечно е надрусан......
69
1
 
5
 
! Отговори
меги преди 7 години
гнус го било, и ти си гнусен алкохолик, който го дават по предавания! защо ли ни занимават изобщо с тебе незнам! вземи и се гръмни накрая!
68
2
 
9
 
! Отговори
! преди 7 години
Кой беше чувал за калин т. преди да го представят в едно риалити?! Изобщо кой може да каже какво е написал?!
67
3
 
28
 
! Отговори
САШО+ преди 7 години
Калине, брат лесно говориш за комунизма, колко гнусен бил.Що не ти стиска да говориш за капитализма 2016 г.?Разкажи за наркотиците във всяка дискотека, разкажи за мафията обвързана с депутати, разкажи за корупцията . Как се купуват 10 апартамента при заплата 1000 лв. на пост министър на вътрешните работи .Разкажи как се печели търг банков клон в полицията в цяла България.Разкажи как хирург с заплата 2000 лв. си купува без кредит джип мерцедес за 200 000 лв. Най-обичам смели "ПАТРИОТИ"....!
66
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започнах да гледам Фермата,защото много харесах Калин Терзийски.Въпреки остротата на думите му, той излъчва някаква специфична благост и мъдрост.И аз харесвам Хайтов.Но устойчивостта в трудни времена е друг филм.И Франк Синатра е бил любимец на мафията.
65
1
 
9
 
! Отговори
CHOVEK преди 7 години
ALO, MEDIITE. ZACHTO DAVATE GLAS NA EDIN GNIDEST ***, KOITO E IDEALNIAT PREDSTAVITEL NA SEGASHNTO BEZNRASTVENO OBCHTESTVO.
64
0
 
23
 
! Отговори
... преди 7 години
Хайде моля Ви господин нечуван писател (или там какъвто и да сте)!!! Хайтов е покойник!!!Добро или нищо... Бих казал, че сте деградирал, ако изобщо сте градил нещо, но надали...
63
0
 
20
 
! Отговори
самохвалко преди 7 години
псевдоинтелектуалецо ,набеден сам от себе си писателЮкой си ти ,че да говориш изобщо за хайтов алкохолна чикиьо вкиснала от етанолуспял в какво си успял да се удавиш в алкохолно опиянение и да си мислиш ,че си велик ,а всъщност цяла българия те видя що за *** и нарцистичен *** си ,който не знае елементарни неща ,а претендира за най великият писател.
62
0
 
16
 
! Отговори
D: преди 7 години
Пази Боже сляпо да прогледа .....................
61
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоз алкохолик каквото е казал да го докажеОбсъдете го за хилядарките,които взе от фермата,сега да ги дава
60
1
 
27
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Извинявайте наследници на Хайтов, какъв е този иск от 1 лв. ? "Изпраскайте" го с няколко хилядарки, за да видите как бързо ще изтрезнее...
59
3
 
21
 
! Отговори
Поп Андрей преди 7 години
До Елена и Александър Хайтови Хора, не го съдете, той вече е осъден.........
58
3
 
18
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
Тоя ***, дали е написал и едно изречение, на нивото на Хайтов?
57
1
 
25
 
! Отговори
сдг преди 7 години
ПИЯНИЦА!!!! Слабохарактерен пияндурник!!! Какво ни занимавате с тоя самовлюбен загубен пияница!!
56
5
 
45
 
! Отговори
Комунистическа гнида преди 7 години
Какво си успял бе, ***? "Гнидите" при комунизма бяха инженери, учени, учители, лекари, които създадоха инфраструктура и активи за десетки милиарди левове, а днес мизерстват с 200 лева. Защото точно такива като теб тогава бяха нагаждачите и въшките, по-способните ставаха първия ешелон а бездарните като теб ставаха слуги, а днес са блогъри, писатели, социолози, депутати и всякаква подобна паразитираща ***. Утре си купувам твоя книга само за да си бърша *** с нея.