Беглец, Никола, Денис, Динко... Честните сини очи на Емануела

Провокативна, сексапилна, талантлива и непринудена жена
11 ное 2016 15:00, Екип на Dnes.bg
37
Беглец, Никола, Денис, Динко... Честните сини очи на Емануела
Снимка: Facebook

През последния месец най-коментираната звезда в родния шоу бизнес е попфолк дивата Емануела. Причината за това е нейното участие в популярното риалити "ВИП брадър", което предизвика вълна от коментари. Красавицата отнесе много критики и обиди от групата на "интелектуалците" в Къщата заради нейното освободено и непринудено поведение. Тази вечер от 20 ч е финалът, а тя...

Провокативна, сексапилна, талантлива и непринудена – такава е певицата Емануела на сцената и в живота. Майка е на две деца, но това по никакъв начин не й пречи да бъде един от най-успешните попфолк изпълнители у нас.

Освен с професионалните си успехи обаче певицата става известна и с бурния си личен живот.

Емануела никога не е криела връзките си и не е имала проблем да разкаже с кого иска да се задоми. Красавицата има една нереализирана сватба в далечното минало с младоженец, който в последния момент се уплашил и избягал.

Следващия път, когато се решава на тази стъпка обаче, успешно минава под венчилото и от тази връзка се ражда първият й син – Христо, разказва пред "Труд" Христо Кьосев, бивш главен редактор на "Плейбой".

По-късно следва още една сватба – с тогавашния си любим Никола. Двамата си казаха заветното "Да" по време на нейното участие в първия сезон на риалитито "Къртицата".

"Първият път, когато щях да се женя, беше за едно момче, в което бях лудо влюбена. Когато се запознахме с него, бях на 16 години. Излизахме, беше много сериозен, подаряваше ми рози, романтични истории. Беше две години по-голям от мен, голяма любов! Явно всеки път при всяка връзка човек си мисли, че това е голямата любов, но… Уж решихме да се женим, после да сме заедно, след това да не сме и докато се чудим, дойде и денят на сватбата", споделя Емануела.

"Няколко месеца след това родих сина ни Христо, заради което се оженихме по-късно, но без сватба и рокля. Всъщност облякох сватбената си одежда и след няколко часа я съблякох. Просто постоях малко с нея, това е", разказва тя.

Семейният живот продължил едва 9 месеца. Неуспешните опити за задомяване обаче не приключват. Красавицата има още един провален годеж – със сина на тогавашния си продуцент Виктор Касъмов – Денис.

"Любовта ни трая кратко, но пък ни беше много сладко заедно. Денис беше като по-голямото ми дете и се налагаше да го уча и възпитавам на някои неща. Все пак не мога да отрека, че връзката ни беше една от най-чувствените. Той е много добро момче – възпитано и интелигентно", споделя певицата.

Следващата шумна връзка на Емануела е със сина на строителния предприемач Динко Динев – Димитър, който е баща на второто й дете. И тази нейна афера обаче не приключва с щастлив край.

"Димитър, бащата на моето второ дете, постъпи безотговорно спрямо мен и сина ни. Един ден просто дойде и каза: Баща ми ми постави ултиматум, че не мога да се върна във фамилията, ако съм с теб!" Тогава нямах пари и понасях обиди как не ме е срам да ходя по кръчмите, а да не си гледам децата. Наложи се да си продам колата, за да се издържаме. Димитър ме караше да мълча, че той няма пари, че го мързи да работи, че семейството му искаше да ме остави. Търпях го, защото като всяка жена исках да имам семейство. Бях съкрушена, но вече съм по-силна. Любовта може да се открие навсякъде", разкри Емануела на влизане в Къщата на VIP Brother.

Несполуките в любовния и личния живот на Емануела обаче не я спират да се развива в професионално отношение. Певицата прави първите си стъпки в музикалния бизнес още през 2006 г. в музикалната компания "Ара Мюзик" и от тогава до сега е сред най-успешните попфолк изпълнители у нас.

Преди година Емануела направи огромна промяна в кариерата си, като се присъедини към музикалната компания "Пайнер".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
ДАНИ преди 7 години
ЕМАНУЕЛА Е ЖАЛКА МЪС.ТИЯ,МАГИСТРАЛКА...ЛИПСА НА ДОСТОЙНСТВО И ОТГОВОРНОСТ КЪМ ДЕЦАТА СИ,ОТ ПРОСТИЯ СИ АКЪЛ СТРАДА,ЗЛОБНА НЕВЕСТУЛКА.
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не слушам такава музика, но разбирам о жени. Но на всички които са писали злобни коментари ще кажа. Първо да се огледат в огледалото, после да видят те с каква жена живеят, или въобще нямат такава. Ще кажа Емануела е сексапилна, красива жена от където и да я погледнеш. И на всички тези комлексари ще кажа, че за тях гроздето е кисело.
22
3
 
14
 
! Отговори
Объркана преди 7 години
Аз изобщо не я намирам за красива, но това да и е най-големия кусур, а той не е. Наистина не разбирам жените, които я подкрепят. Тя се навря със сила в тоалетната при човек, който видимо не я харесва и е обвързан. Той я оповръща, а тя най-самодоволно излиза и казва, че го е победила... WTF? Все си мисля, че всяка нормална жена би се засрамила от това, а не възгордяла. Страшна звИздЪ. А Динев Старши не е никак глупав - за какво му е в семейството му един "таралеж в гащите".
21
4
 
12
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ха-ха тая е честна само в челото просто няма дупка поне за сега.
20
1
 
17
 
! Отговори
Елена преди 7 години
Тая,"учила и възпитавала",ха,ха,ха,......ох,ха,ха,ха,....добър виц!
19
1
 
9
 
! Отговори
Елена преди 7 години
До inedЛПреди години,не помня в кое реалити,беше смазана от съпругата на бизнесмен и не успа да се вреди.(нещо за тайни и лъжи беше,ако не се лъжа).
18
1
 
13
 
! Отговори
dora преди 7 години
Emanuela da se pregleda pri endokrinolog.Ima problem s shtitovidnata jleza.Ot tam e tozi pogled,seriozno e ,ne e zlobno izkazvane70
17
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена и майка, която влиза пред цяла България в тоалетната при пиян мъж и ляга под него, докато той повръща в/у нея, а тя през това време издава звуци имитиращи секс, не ми я хвалете.А също и такава жена, която кзава за нея, че това е достойно поведение на жена!
16
3
 
18
 
! Отговори
xaxaxa преди 7 години
Гледах клозетното предаване " Вип Брадър " и разбах че тая певачица е изпяла някаква " световно известна песен- Таралежи в гащите" , само не разбрах тя таралеж ли си носи в гащите за да я боцка и възбужда или е някаква нова мода .
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снобите не са по-полезни от чалга певиците, даже напротив.В БГ се "бъркат" понятието сноб и интелектуалец.С какво са известни нашите vip персони? -повечето са просто популярни, което определя голямата им зависимост от благоразположеността на плебса, колкото и да не им се иска.Sorry, но поне аз не си губя времето с това да гледам телевизия, не гледам и попфолк.Чалга певица или tv-водеща за мен е все тая.
14
12
 
19
 
! Отговори
ined преди 7 години
Има няколко брака, ама за разлика от няколкото "интелектуалци" в къщата не е разрушила за това нечий чужд брак - визирам Ирина, Лара и Христо
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли трябва да си напушен за да сравняваш Мадона с Емануела?
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безработен висшист не е професия.
11
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поп фолкът е жив, сексапилен и слушан от младите хора.На мен също ми идва в повече агресивната сексуалност, но за младите сексът е на върха на ценностната пирамида.Бионсе, Мадона, Лопес не са по-облечени и с по-естетична визия от Емануела, а жената пее добре и смислено.Не виждам защо един готвач трябва да е по-интелигентен от нея.Голото образованието не е база за по-успешна кариера.
10
2
 
30
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
Не беше ли преди седмица в 'социални разни' когато се смяхте на Емануела, че изчела Фройд? Сега стана готина майка и успяла жена и т.н. Какво породи тази внезапна трансформация на мнението на списващият екип на днеса.бг? Дали е директна финансова инжекция, или просто търсите няколко клика повече за сайта си? Наистина бих желал да разбера?
9
3
 
29
 
! Отговори
става ама само за .. преди 7 години
Пред съдията: Кажете колко деца имате госпожо?-Ми..., едно от първия ми мъж, едно от втория ми мъж, две от третия и едно лично мое...
8
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За very first time гледам поп фолк-изгледах 5-6 клипа на Емануела.Жената определено си я бива:красива, талантлива, истинска-нормално е всички да я плюят и...Ути преди да плюе просто така по фолка не е зле да подбира кого по-точно, защото точно на тази дива текстовете са смислени.Съвсем друг въпрос е, какви са и отношенията с мъжете и доколко БГ мъже харесват независими жени.
7
1
 
27
 
! Отговори
Журналистиков преди 7 години
Голяма част от приходите на медиите се формират от платени публикации.В повечето случаи става и чрез бартер-поръчкова статия, срещу това да си "гост" в друга медия.Обикновено не плаща дори "героя" на PR, а тези с които спи, за които играе, за които пише или които възхвалява.Не случайно зад екрана са до болка познати лица (или развалини), които ни разплакват с историите си(горната е историята на силно влюбчива единица).Тъжна е забравата на големи личности(докато не умрат).Сив е екрана...
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако това жалко недоразумение е звезда закриваи направо тази жалка територия
5
18
 
24
 
! Отговори
грозната "краса преди 7 години
Вижте и издутата маймунска муцуна и силиконовите джуки ,разкикерените криви крака , и тогава ми разправяйте че е "дива ,сексапилна и красива ".Поне да имаше малко акъл в главата ами и това няма.