Цвети Стоянова с усмивка срещна "златните момичета"

Над 10 000 души я аплодираха в "Арена Армеец"
Обновена: 18 ное 2016 06:41 | 17 ное 2016 22:18, Петя Славова
49
Цвети Стоянова с усмивка срещна "златните момичета"
Снимка: Facebook

Цветелина Стоянова се появи за първи път публично след инцидента, който претърпя през лятото.

Тя наблюдава бенефиса на останалите "златни момичета" от специална ложа в "Арена Армеец", заедно с приятеля си Александър Любенов.

 Над 10 000 души аплодираха Цвети, когато прожекторите в залата осветиха лицето й. В продължение на няколко минути залата скандираше само нейното име, а тя щедро раздаваше усмивки и въздушни целувки на всички, съобщава Нова тв.

Най-голямата зала в България се оказа твърде малка, за да побере всички желаещи да видят последното излизане пред публика на "златните момичета", които успяха да донесат на България общо 81 медала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
6
 
! Отговори
б преди 7 години
Аз бих си купила апартамент на 1вия етаж за да няма втори епизод на полет в безкрайността. Струва ми се че ще опита пак скоро и този път може и да успее. Няма спорт, няма слава, вниманието ще позатихне... И въобще не виждам защо и се ръкопляска-не е оцеляла нападение на извънземни и не е спасила света от тях, опитала се е да се самоубие, което е тъпотия и грях.
32
1
 
0
 
! Отговори
йаБ йуХ преди 7 години
не разбрах, що се трият коментарите, касаещи шуменския педофил varg? При следващо изтриване. ще му пиша и името, ip-тта са безкрайни и смяната ми коства 10 секунди... за сведение...
31
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Вълка от Уол Стрийт - продължение : Няма да те наричаме Джордан, защото не го заслужаваш, а и ще бъде обида към него. В едно нещо, обаче, си приличате и двамата подценявате хората. Това подценяване него го е довело до затвора, а теб те прави за смях, не знам кое е по лошо
30
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Вълка от Уол Стрийт, не можем да те наричаме по този начин, защото г-н Белфорт е умен, интелигентен и най- вече ИНФОРМИРАН човек. А ти изглежда не си нито едно от изброените. Тези момичета вкл. Цвети Стоянова са завоювали 81 медала за България, сред които десетки златни. За труда, красотата и удоволствието, което доставят, заслужават да бъдат наречени Платинени. Всяка от тях е донесла за страната си толкова популярност, колкото ти никога няма да можеш и не няма да те наричаме Джордан
29
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Анонимен 34, ти как изобщо можеш да четеш и то библията, като не можеш да пишеш ....кошмар
28
3
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Анонимен 33, в ада "ШТе" гориш ти, ***, заради опорочаване на българският език
27
2
 
15
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Да е живо и здраво момичето и да се научи да цени повече живота!Трябва да е брагодарна,че сметката я плати друг,защото по нашите ширини има бизкрайно много хора,които са тежко болни и дават мило и драго да се оправят,но няма кой да застане зад тях с пари за лечение и те си отиват от този свят.
26
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
който си босяга на живота отива в ада ас несам го казал пишеко в библията
25
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ште гори в ада факт
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и пак стоя,тоя къде е бил,когато е имала нужда да се опре на него,да поговори,да разбере,че има някакъв проблем?ее,ама това момиче явно е само хубаво..не и нещо друго,абе как ще тръгнеш да скачаш?абе ти да не си на 13 години да те бият хормоните?абе откъсни се от тая чалгаджийска държава,*** някъде другаде,виж различни хора,нормално отношение,имала си възможности,стои тука и откача..кифленска работа
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даваш му телефона и той бяга с 200 как ви се струва?
22
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо не ми е жал за такива разглезени надути кифли и техните дрогирани момченца с вид на излежаващи присъда за блудство с ***!
21
9
 
24
 
! Отговори
nina преди 7 години
Сигурно много хора ще ме обвинят в бездушие, но никога не съм оправдавала самоубийците! Гимнастичката,която сама реши да направи такъв опит-не смятате ли, че получи прекалено много облаги?! Тези пари /за рехабилитация/ биха могли да се дадат на болен, който НЯМА ВИНА за състоянието си! Що се отнася до пенсията, която всички поискаха /популистки!/-госпожицата още преди олимпиадата се отказа от участие.
20
4
 
13
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Симпатяга, информирай се малко преди да пишеш. На олимпиадата може да имат бронзов. Знаеш ли колко златни медала имат от световни, европейски и други първенства? Сигурно не, затова ти ще си останеш един драскач. Хора, които се опитват да умаловажат постиженията на другите, обикновено имат нужда да го правят поради факта, че самите те не са постигнали нищо.
19
7
 
7
 
! Отговори
Зъболекар в Англия преди 7 години
Спортът не е за хора със слаба психика. Защото тялото може много,но душата -невинаги. Който е със силни нерви и е целеустремен - него го гледаме на почетната стълбичка или поне го виждаме да дава всичко от себе си,за да се качи там. Който не е - скача от балкони,прави драми,другите са му криви общо взето. Тук или родителите са виновни,имайки болни амбиции за несъществуваш талант на детето или си е просто лигла,търсеща внимание в трудната възраст. И за двете ситуации има психолози.
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е същата вече.какво си причини с онази глупост дето направи...
17
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
има типичното кифладжийско изражение, има за приятел типичния за всички чалга кифли футболист.... изобщо не виждам нищо оптимистично за това момиче. дано поне е поразмислила и не скача повече от високо, за да и се радват близките и роднините
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vargТочно.
15
8
 
46
 
! Отговори
АСЕН преди 7 години
Самоубийците са с лабилна психика .Ако не си пие хапчетата, пак ще скача от прозорците .Толкова нормални деца инвалиди има, които нямат пари за операции, никой не им помага и се мъчат всеки ден .
14
4
 
16
 
! Отговори
До 13 преди 7 години
Явно бухалката ти е била мека, щом и при момиче на "сухо",както се изрази, не си се "класирал" за второ съчетание...