Динко и Мария опасно близки във "Фермата"

Михо напусна за втори път шоуто, фалшът му дошъл много
21 ное 2016 14:22, Александър Попов
15
Динко и Мария опасно близки във "Фермата"
Снимка: bTV

След една конфликтна седмица, в която успя да изнерви всички фермери, Михо изгуби втори дуел, сега срещу Краси и в неделя вечерта напусна "Фермата" завинаги.

"Играта стана много груба, пък аз тези 100 000 лв. мога да ги изкарам и с ръцете си. Показал съм, че съм кадърен. Не искам някакви чудовища да си изказват скапаните мнения за мен", изплака Михо на раздяла и призна, че преструвката и фалшът са му дошли много.

С приближаването на финала на шоуто, фермерите правят равносметки и стратегии, а Мария и Динко признават, че Михо им липсва. "Няма злоба в тази ферма", обобщава ситуацията Динко.

За последен път в този сезон групата ще бъде разделена на касти. Температурите рязко са се понижили и за хората, които живеят в бедната къща, няма да е леко.

Тази вечер фермерът на седмицата ще направи избор с какво ще се прехранват хората в студените дни. С 5-те гроша новият глава на фермата иска да вземе неща, които не са имали, за да поглези фермерите. 

Кошница номер пет предизвика голям интерес – пълна е с 3 бутилки уиски. В шестата кошница има шампоан, гъба, но е 2 гроша.

"По-добре е да си мръсен и пиян, отколкото чист и трезвен", обобщава Андрей.

Междувременно флиртът между Мария и Динко се задълбочава след излизането на Михо от "Фермата".

"Ти ме привличаш", казва той директно на Мария. "Той е галантен и добър с жените, работи, има положение, бизнес", признава симпатиите си и Мария, докато лежи на едно легло върху Динко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ФерматаДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
мариййка преди 7 години
динко само фъфли и нищо смислено не му се разбира
9
2
 
2
 
! Отговори
немам преди 7 години
Динята си е чист скинар,единици са хората като него,нека го подкрепим за да победим!!!Замислете се на къде отива българия без него и хора като него.(българия е умишлено така)
8
1
 
3
 
! Отговори
без име преди 7 години
откакто динко влезе във фермата всичко затъпя а тои лови бежанки
7
0
 
6
 
! Отговори
бежанец преди 7 години
Михо в едно е прав,че фалшът във" фермата" вече е твърде много...Вкараха втори път един наивник ,за да покажат ,че в тоя живот място за наивници няма...нито пък за хора,които казват истината в очите...Първият формат на фермата беше къде ,къде по-стойностен...и стойностен човек спечели...във втория формат такъв стойностен човек няма...
6
0
 
0
 
! Отговори
rezil преди 7 години
Eeee dinko dinkoooo nai nakraia stana izvesten i ti bre ...bravo ....rabotish s akil eyyy prekara gi vsichki v bg....
5
1
 
8
 
! Отговори
Голям късмет! преди 7 години
Динко и Мария ИЗВАДИХА ГОЛЯМ КЪСМЕТ, че Юлиана и Краси разкараха Михо от фермата, защото ако Михо беше все още вътре и двамата продължава с флиртовете НЯКОЯ СУТРИН ЩЯХА ДА ГИ НАМЕРЯТ С ПРЕРЯЗАНИ ГЪРЛА! ОСОБЕНО ДИНКО!!!
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами та те перфектно се допълват Динко и Мария...и двамата са еднакво грозни и затТъпели !
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мария е опасно хитра. за да минава между капките,е готова и иван и андрей да харесва. а на онова нервозно селянче михо никой не му е виновен,че и е повярвал.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя Дринко не му стигат бежанците ами започна и фермерки да лови!
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко срьбския кючек.