Деси Цонева и Джамов-брат: Любов има, брак - не

Тв водещата разказва за първи път за Георги Джамов
22 ное 2016 21:29, Теодора Драгоева
12
Деси Цонева и Джамов-брат: Любов има, брак - не
Снимка: Facebook

Телевизионната водеща Деси Цонева проговори за първи път за приятеля си Георги Джамов, който е брат на Димитър Джамов.

Тя упорито криеше гаджето си от медиите и го показа чак след излизането си от "ВИП Брадър".

"Връзката ни изживява някакво възраждане. Определено се засилиха чувствата между нас и отношенията ни станаха по-сериозни. Като излязох, ме посрещна с огромен букет от орхидеи, които обаче екипът на предаването загуби.

Чакаше ме една огромна любов, прекалено голяма, която аз може би за два месеца бях позабравила и се почувствах много добре. Сега се преоткрихме и сме щастливи. Принципно бихме искали да живеем заедно, но на този етап не знам дали ще стане, защото след смъртта на баща ми съм в къщата при майка ми. Не мога да я оставя сама", разкрива Деси пред Love style.

С Георги засега нямат идея да се женят и да имат бебе. И той като Деси има дете от предишна връзка, което е на девет години.

Вижте още за Деси Цонева и Георги Джамов в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
9
 
! Отговори
пак аз преди 7 години
Само да споделя, че ми е странно колко "точ а точ" се сбъдва теорията за първоначалното натрупване на капитали и известност ---- жена-та на Илия Павлов се върна като медийна звезда вместо да влезе у Сливенския, този и той благодарение на подвизите на брат си все на пьйрва страница. Как минаха 20 години и скоро никой няма да свързва имената и парите им с една от черните страници в историата ни.
7
0
 
10
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Джамов беше виден деец на застрахователното движение в Бг, от времето когато ако на стъклото на колата нямаш лепенка :"Зора инс" ти отвличаха возилото и веднага след подписването на правилната полица, посредниът ти даваше адреса, където да отидеш и да си прибереш колата. --- Казвам всичко това, защото предполагам, че във Википедия наблягат на спортните му постижения от времето на учиническите му години.
6
0
 
2
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 7 години
До Анонимендо 8 : Какъв интелектуалец си ти ,щом не знаеш кой е Димитър Джамов !!! Той е борца ,бе брат ,борца ! Бори се...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авторката, дайте инфо кои са тези, този бил брат на някой си и т.н. Този Джамов професор ли е, известен музикант ли е или спортист? Май намирисва на мутра щом му се отделя толкова внимание.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На манежа - Деси пълнежа. Историята на едни човешки отпадъци, сага за бездушието на поредните опаковки, истински кокаинов мутро-корвенски романс.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
pyskai belata pista desitaaaa ... nema koi ti pre4i
2
1
 
10
 
! Отговори
KIKO преди 7 години
До смЕхAz i bigbrother kat ne gledam .... Otvorih da vidq koq pyk e tazi, 4e 4ak ima novina za neq :D
1
1
 
62
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Стига сте ни занимали с това същество ,ако не беше дядо и никой нямаше да чуе за баща и, а за нея пък хептен.