Без грим: Най-известните актриси в календара на Pirelli

Тазгодишното издание бе представено в Париж и носи името "Emotional"
30 ное 2016 22:15, Криси Табачка
4
Без грим: Най-известните актриси в календара на Pirelli
Снимка: Pirelli

След първото си издание през 1964 година, излизането на календара на Pirelli продължава да бъде един от най-големите и дългоочаквани моменти в модната фотография.

Тазгодишното, 44-то поред издание, бе представено в Париж и носи името "Emotional". Кадрите са дело на професионалния обектив на фотографа Питър Линдберг, а проектът разкрива една съвсем различна концепция.

За разлика от предишните издания, които представят влиятелни жени, календарът за 2017 година е със забележителен подбор на най-известните актриси в цял свят.

Кейт Уинслет, Никол Кидман, Ума Търман, Алисия Викандер, Джулиан Мур, Пенелопе Крус, Джесика Частейн и Лупита Нионго са само част от имената.

Моята цел беше да представя жените по различен начин и го направих с участието на актриси, които изиграха много важна роля в моя живот и до които се доближих максимално, за да ги снимам. Като артист чувствам, че съм отговорен за освобождаването на жените от идеята за вечна младост и съвършенство. Идеята за перфектна красота, рекламирана от обществото, е нещо, което просто не може да бъде постигнато“, коментира фотографът Питър Линдберг.

Календарът е сниман два месеца на пет локации из целия свят и съдържа 40 кадри.

Забележителните снимки зад кадър от заснемането можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Ммм преди 7 години
ОК, без грим, което никак не е вярно и да е така, фотошопът е изцяло на лице. Да не говорим за разстоянието и ъгъла на който са снимани за да не им личи много гримът, но какво можеш да кажеш: нали все пак професионален фотограф снима "звездите на земята". Поне спим спокойно!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
или са с грим или са снимали студиото, а не тях или не им се виждат лицата. кой заблуждават