Краси от "Фермата": Не съм роден за емигрант!

"Трябва да можем да се върнем към селото, там е истината"
13
Краси от "Фермата": Не съм роден за емигрант!

Красимир Колев стана поредният участник, който напусна "Фермата". Той загуби битката със Стоян, а резултатът бе показателен - 0:10. Краси със сигурност ще се запомни като един от най-уравновесените участници, независимо, че е само на 26 години. Ето какво сподели той за престоя си в шоуто пред Dnes.bg.

Категорично загубихте от Стоян. Какво се случи?

Беше категорична, може би защото не бях достатъчно концентриран. В къщата на дуелистите си мислех повече какво ме очаква навън, за срещата с близките.

Това не е ли малко нелогично с наближаването на финала?

Отстрани погледнато сигурно изглежда така. Но и в разговорите с другите участници не съм усетил някаква особена стръв към голямата награда. Аз лично повече се наслаждавах на живота във "Фермата" и емоциите, пари се изкарват. Това връщане на времето, занаятите, до които се докоснахме, трудно можеш да си го осигуриш като изживяване навън. Мотивът ни да продължаваме в шоуто бе повече емоционален.

Всъщност вътре не обсъждахте тези 100 000 лева. Толкова ли са незначителни?

Действително не съм чувал някой да е казвал: "Искам да спечеля 100 000 лева" или пък какво ще прави с наградата. С изключение на Стоян, но в това няма нищо лошо. Няма как такава огромна сума да е незначителна, но това, което ни предложи "Фермата" - класовите битки, занаятите, самата атмосфера, със сигурност струваше много повече.

Събрахте се доста различни хора като характери, местоживеене. Но пък в шоуто ви видяхме доста уравновесен. Може би само Михо успя да ви "изкара от кожата"?

Не ме е изкарал извън нерви, просто му казах истината в очите и той започна да става все по-агресивен. Радвам се, че ме избра за дуелист, за да решим на арената спора.

Усети ли вътре някакво разделение във "Фермата"?

Със сигурност нямаше разделение, бяхме много задружни. Може би това се дължи на факта, че бяхме поставени в равни условия. Нямаше коалиции, които да решават кой да си тръгне или остане, или пък да се добутва някой до финал. Важно беше решението на Фермера на седмицата и нещата се случваха много чисто и леко.

Връщането на село вече само в риалити ли ще може да се случва?

Надявам се - не! И аз, и другите хора, трябва да можем да не забравяме корените си. В селото е истината - когато останеш сред природата, когато се откъснеш от града, захвърлиш смартфона и компютъра. Тогава мислите са ти много по-чисти.

Израснал си на село, този труд не ти е чужд. Но с какво те промени това шоу, какво ти даде?

Във "Фермата" осъзнах, че мога да разчитам на много мои приятели. Дадох си равносметка за миналото ми, за родителите, за хората около мен, колко много ми липсват и колко много са ми дали. Със сигурност ще ги ценя много повече след участието ми.

Сравниха те с първия победител във "Фермата" - Райно. Виждаш ли се като "младия Райно"?

За мен не е много уместно това сравнение. Райно е изключително чист образ, големият победител в първия сезон. Не се смятам за толкова достоен, имам си доста трески за дялане и едва ли се доближавам до него. Просто е много висока летва.

Все пак и ти бе сред фаворите за победител...

Да, сигурно съм имал подкрепа и съм бил фаворит на някои хора. Съжалявам, че изгубих състезателния дух и започнах повече да се наслаждавам на живота във фермата.

Сега към строителството ли се завръщаш?

Да, определено. Още съм млад и искам да натрупам опит, защото тази професия е изключително сериозна и отговорна и трябва да си подготвен.

Тук или в чужбина ще трупаш опит?

Със сигурност в България. Не съм роден за емигрант и обичам много страната си.

За финал - имаш ли фаворит във "Фермата"?

Имам своите фаворити, но искам да ги видя и с други очи, когато съм зрител, а не участник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ФерматаКрасимир Колев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ирен Колева: аз съм в кравефермата и обичам на Калин Терзийски...творчеството.
9
2
 
3
 
! Отговори
валентина преди 7 години
то и за на село доста пари трябват,тая земя с какво ще я обработваш,ториш и т.н?или ще си имаш една градинка,после ще продадеш на пазара 10 кила домати по 3 лева и?..
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как гледате такива псевдо предавания?копирани всички до едно я от италианската тв,я от някъде другаде..и побългарени естествено..аман от плагиатство в тая държава.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ami ne si roden,hladilnika i smetkite ti gi plashtat maika ti,bashta ti i baba ti i dyado ti,vzemash ,no ne davash,tvoite pari otivat za tanci,zabava koka-shmoka kakao style i ne plashtash i naem!!! Ima mnogo da se uchite,ama navun deto niama tati mama..
6
0
 
7
 
! Отговори
ами върни се на село преди 7 години
бе , кой те спира !Само ,че Условия вече няма , някой трябва тях най-напред да създаде .
5
9
 
19
 
! Отговори
Само бат Стоян преди 7 години
Само бат Стоян, сам срещу всички, направо ги смаза!!! Стоян и Миглена Ангелова номер едно в родния ефир!!!
4
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е готин и евала. На 26 г. е ясно, че му липсва опита, но нека всеки който е минал 26 г. да си помисли той какъв е бил на тази възраст. Желая му всичко добро и да спечели всичко хубаво от живота. Има харизма, има образование и с малко късмет ще се справи с всичко. Много е прав, че българина трябва да се върне към селото ако иска да оцелее. Тази плодородна земя седи пустееща и само перките и фотоволтаиците са настанали там. Всички хукнаха в града и си оставиха истинското имане, но мързела е
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хората ще си помислят кой знае какво , а просто написах,че мара е готова да се ли...гав...ви.....то и ДАНС не слага такава цензура като вас,бе.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
другата по-малко неприятна е мария. готова е да се *** с михо,с динко...за да се докопа до парите. добре,че не и мина номера пред финци. и финци ги иска,но поне ги заслужава. и мама галя. и макето. а най-сладки бяха рапъра ,деси, краси,нико,силвето, другите вътре са по-дребни душици.
1
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
има един много неприятен във фермата,и това е стоян. помни,че в първи сезон спечели райно,дето все се молеше на иконата си,и този - и той....все за село говори - като онзи първия...той просто трепери за тези пари ,но по неприятен начин. бива спортен хъс,ама за тези пари е готов да издъхне горе на балата.