В имението на Джон Леджънд и Криси Тейгън

Вижте реновираната къща на звездната двойка
7
В имението на Джон Леджънд и Криси Тейгън
Снимка: architecturaldigest.com

Наскоро новите родители Джон Леджънд и Криси Тейгън са реновирали напълно своята къща в Лос Анджелис. Доскоро тя беше решена в тайландски стил, като почит към корените на Криси, но днес домът е по-скоро със съвременна визия.

Двойката е използвала помощта на дизайнера Дон Стюарт, който им е помогнал да създадат едно наистина красиво вътрешно пространство.

Певецът и автор на песни и съпругата му – модел и тв водеща живеят от няколко години в красива къща в квартала на Ел Ей „Хидън Хилс“, построена още през 1960 г.

Модерната резиденция на младата двойка показва духа на изтънчения живот в Калифорния. Интериорът на дома е хем стилен и шикозен, хем някак земен и непринуден.

Леджънд и Тейгън, които се сдобиха с дъщеря – Луна в началото на годината, са свикнали да прекарват всяка зима на топло в дома си в Южна Калифорния, а през другата част от годината предпочитат да обитават апартамента си в Ню Йорк.

Вижте снимките на дома на Джон и Криси в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Не си съвсем прав - знам и за двамата, слушал съм песните му (в клипа на All of me може да видим двойката отново), но това не ги прави звезди. Да, популярни са, но само в кръга от почитателите си и не бих ги нарекъл звезди. Звезда е Синди Крауфорд например, а не Криси Тейгън, звезда бе Лучано Павароти, а не Джон Леджънд. За да станат и двамата звезди ще трябва да минат доста години и да увеличат кръга си на популярност, иначе ще останат едни от многото, неотличаващи се с нищо особено.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който живее ден за ден не е чувал за Джон Леджънд( като Страхил на примерно). Но има и хора, които слушат песните му..а пък жена му е уникално красива; нямам думи! Малко по-добре от прехвалената БГ красота