Цвети Стоянова проговори в Instagram: Простете ми!

Гимнастичката благодари на всички, които са до нея
Обновена: 25 дек 2016 17:14 | 25 дек 2016 17:12, Красимир Ангелов
49
Цвети Стоянова проговори в Instagram: Простете ми!
Снимка: Instagram

Състезателката по художествена гимнастика Цветелина Стоянова написа прочувствено обяснение в социалните мрежи, като по този начин за първи път говори за опита за самоубийство, който направи в средата на юни месец тази година.

Цвети се появи за първи път на обществено място на бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика, а преди няколко дни заливаше мрежата със снимки от почивката си в Дубай. Навръх Коледа тя проговори за инцидента и благодари на всички, които са до нея.

"И тъй като Коледа е времето, когато сме най-искрени, истински и откровени, искам да използвам момента да благодаря на всеки един от вас, който беше до мен, когато бях тъжна, щастлива, недостатъчно добра, че не се отказахте от мен, когато съвсем не заслужавах да бъда обичана. Благодаря на Господ, че съм жива! Благодаря на докторите от "Пирогов", че ми подариха най-скъпия подарък, живота!

Благодаря на семейството и приятелите ми, които всеки ден бяха неотлъчно до мен! Простете ми, защото съм човек и понякога греша! Защото най-голямото богатство са не парите, колите, дрехите и вещите, а хората, които те обичат такъв какъвто си! Благодаря на всеки един от вас, че го имам в живота си! За мен най-голямото щастие е вие да бъдете щастливи! Обичам ви!", написа Цвети.

Още новини за известните личности може да откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Цветелина Стоянова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе ясно че е по-чувствителна жертва на една от многобройните порочни долнопробни системи в бг в случая наречена художествена гимнастика. тя съществува в нашия вариант само да могат крокодили като нешка робева илиана раева и кой знае какви други познати и непознати лица да пребъдат. А момичетата ги използват и захвърлят като всички спортисти и младежи и таланти на България. защо не се усети да се скрие и стига, на тях не им пука
18
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sil"a shto se otnasj za parite vseki poluchava tova koeto si zaraboti"Taм е работата, че заслужавам повече, ама няма кой да ми даде. В тази държава трябва да си връзкар. Няма значение, че си учил и дали си бил най-добрият в Университета. На запад най-добрите студенти получават договори от много фирми. Ухажвани са като леки жени в дискотека. А в България трябва да се мазниш, да се навеждаш и да имаш връзки. Или примерно дедо ти (или баща ти) да е бил да речем партиен деец някакъв. Това е!
17
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде бе, изкараха тази лигла национален герой. Герои са децата които печелят международни олимпиади по математика, физика, информатика... тези, на чиито плещи някой ден ще се крепи индустрия и икономика. А не някакви лигли, които могат да подскачат и да хвърлят топка.
16
10
 
3
 
! Отговори
sil преди 7 години
cveti badi silna .hora koito ne sa bili dori edin den sportisti ne mogat da si predstavjt prez kakvo si minala.pogelavam ti uspeshna 2017g. a shto se otnasj za parite vseki poluchava tova koeto si zaraboti . i az iskam mnogo no takava e sistemata pone za sega.rabotish, rabotish........e veseli i spokoini nishto povech
15
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eееехххх... как искам и аз да взимам 1200 лева пенсия... Тогава и за мен най-важното нямаше да са парите, колите и т.н. Най-важното щяха да бъдат хората...
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой да не стига до такива решения, да е жива и здрава.
13
3
 
25
 
! Отговори
Дана преди 7 години
Дано наистина си е взела поука и оттук нататък да мисли разумно.Донякъде я разбирам, защото и аз имах период в който мислех за самоубийство.Глупаво е но понякога само в това виждаш изход, като ти се натрупат колосални количества стрес и гадост след гадост.Но нея много хора я обичат и подкрепят и те не малко са страдали от това решение.Хубаво е че им е поискала прошка!Дано е щастлива и повече не използва варианта самоубийство за решаване на проблемите!
12
6
 
86
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
проблема си е неин , няма какво да се извинява в ефир,не ни занимавайте повече с Цвети, има много като нея силно отчаяни и за разлика от нея бедни и нгладни деца и изоставени, които не могат да идат до Дубай, трагедията е лична не я правете герой в случая се запазва мълчание.....
11
1
 
24
 
! Отговори
НЕКЪВ СИ ТАМ.. преди 7 години
Разгеле призна си че е самоубийство...Тъпите ,едий само за инцидент говореха....
10
1
 
17
 
! Отговори
Гого преди 7 години
До ГННЕВЕН: Другите от ансамбъла са пенсионерки,тя - не! Това е от олимпиадата.
9
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки може да изпадне в депресия и на всеки може да се случи подобно нещо.Аман от хейтъри дето каквото и да видят хейтват до безобразие.Всеки греши, но не всеки осъзнава грешките си и не всеки има смелостта да ги признае публично и да поиска прошка за тях.Браво Цвети ! Радвай се на живота и го живей пълноценно, защото той затова ни е даден.
8
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като не ми пука,за какво да й прощавам?добре че оцеля де,ама чак пък да й прощаваме...
7
28
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди да искаш прошка, кажи защо скочи от балкона? Дължиш го на тия балъци, които пускаха смс-и за да се лекуваш после, както и на данъкоплатците, от чиито данъци министърът ти дарява пари. Иначе ти желаем живот и здраве и дано ти е дошъл акълът в главата.
6
5
 
16
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 7 години
Дано не повтори. Че тия неща често рецидивират
5
31
 
20
 
! Отговори
ГННЕВЕН преди 7 години
Какво ти е - млада пенсионерка!
4
40
 
17
 
! Отговори
Един мъж преди 7 години
Ще го направи пак, въпрос е на време!
3
4
 
66
 
! Отговори
Румби преди 7 години
Весела Коледа, Цвети! Прости си и бъди щастлива!
2
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъди щастливо, дете!
1
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъди щастлива и здрава,дете!Честита Коледа на всички,даже и на триещите коментари!