Юлиана Дончева показа за първи път сина си

Малкият Стъки вече проявява интерес към спорта
Обновена: 27 дек 2016 23:01 | 27 дек 2016 22:00, Теодора Драгоева
18
Юлиана Дончева показа за първи път сина си
Снимка: LOVE style

Юлияна Дончева и съпругът ѝ Станислав Недков – Стъки, който оглавява родната федерация по ММА, показват за първи път сина си Станислав-младши. Той е дълго чакан и затова родителите му всеки ден благодарят на Господ за най-голямото щастие в живота си.

А дали през новата година няма да ни изненадат и с едно момиченце?

"Не, няма да поставям световни рекорди. Достатъчни са ми двамата сина. Стъки пробва да ме убеди от време на време, но не може. Той иска още деца, защото много ги обича.

Все пак обаче вече рискът е голям и благодаря на Господ, че имаме нашето дете. Няма да правя повече опити инвитро. Да, имаме още замразени ембриони, но човек трябва да прецени рисковете, а те са огромни на този етап. По-скоро ще чакам внучка. Синът ми вече е на 21 години и когато му дойде времето, съм готова да стана баба", категорична е Юлияна пред LOVE style.

Наследникът Станислав Джуниър вече е увлечен от спорта на Стъки и дори с татко си вече започнали с тренировките, въпреки че майка му е против. Малкият, без някой да го кара, иска да гледа бокс. Даже веднъж втрещил родителите си, като си сложил чорапи на ръцете, хванал една круша и започнал да я боксира.

Вижте още за Юлиана Дончева и Станислав Недков в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8Не осъждам никого, казвам си мнението.Иначе подобен пример имам пред очите си от няколко години- моя приятелка, която си мислех, че познавам...Ами не съм я познавала явно, защото и за миг не допусках, че е способна да причини такива гадости на човека, с когото е живяла повече от 20 години.Просто такива индивиди ме хвърлят в потрес!Грозно и недостойно е подобно поведение.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя вече не може да ражда деца, заради това не иска. А той е още млад, като иска още деца, ще намери млада жена, която да му роди. Това е естествения ход на живота.... Никой не може да избяга от него....дори и Юлито, както не можа да и Демито Мур с младия си мъж...Странни са ми такива жени - и около мен моите приятелки се въртят мъже с по 10-15 години по-млади, но няма как да ме впечатлят а и знам какво ще се случи след няколко години.Животът е по-силен от всичко.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами случват се и такива нещя. Тя беше женена 20-на години, хората изстиват, съвместният им живот губи смисъл понякога. Аз пък не я осъждам. Никой от нас не знае...
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До melinda.faellaВъпрос на гледна точка!За мен поведението и не е смелост, а безотговорност.Не си представям, че някой ден мога да кажа на децата си "срещнах голямата любов, затова се развеждам с баща ви и отивам да си направя друго дете с любимия".Значи всичките години с тоя човек не значат нищо, защото човек среща нова любов, когато я търси.Факта, че зарязва с лека ръка децата си и баща им означава, че на тази г-жа изобщо не може да се разчита.Новата и любов дори не си струва да коментирам .
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая ренегатка какво ни я навиратеДа не е решила да се разхожда из Парламента пакТоя път Слави ли ще подкрепя
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боксът и подобие на са спортове. Ако ще се правят на силни мъже, до ходят да се противопоставят на джихадисти и сие. Всичко друго е надут с въздух презерватив.
3
1
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Що не покажеЦица
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
коя беше тая мома, че не мога да се сетя?
1
16
 
2
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
браво смела жена,,,, ето какво прави любовта,,,сладки сте1