Николета надмина себе си, лъсна по силикон

Плеймейтката е на почивка на Малдивите с Ники Михайлов?
29 дек 2016 11:37, Александър Попов
55
Николета надмина себе си, лъсна по силикон
Снимка: Facebook

Явно Николета Лозанова се чувства недооценена като внимание, защото предприема все по-отчаяни ходове за самореклама. Тя надмина себе си в края на годината и зарадва своите последователи с чисто гола снимка, направена нейде из топлите страни.

Всъщност, слуховете са, че тя е на Малдивите в компанията на бившия национален вратар Николай Михайлов. Той навремето сравни плеймейтката с трабант, но явно тя е забравила този "комплимент". Николета се води все още съпруга на Валери Божинов, но двамата отдавна не делят един покрив.

Лозанова се старае постоянно да провокира интерес към себе си, като използва най-вече телесата си.

Най-новата й еротична хрумка е да извади на показ изцяло силикона си, демонстрирайки, че спи гола. Не е ясно кой е фотографът, но ако слуховете са верни - най-вероятно е футболистът на турския Мерсин.

PR акцията на Николета не допада особено на пишещите в социалните профили. Гърдите й са сравнени с човешка глава, в която няма еротика, а жена пък смята, че е "чудесен пример за дъщеря си и малката щяла да бъде горда с майка си".

Трети пък я съветват да се щракне в кухнята, тъй като островните снимки били банални.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иначе пейзажа е перфектен...за другото,не знам.☺
33
1
 
23
 
! Отговори
Няма как да скрием м преди 7 години
Мойто момиче, пластичните хирурзи не могат да ти оправят неземно ниския интелект и миналото, в което ти не изглеждаше никак по-различно от селска кифла,с широко отворени крака, която събота и неделя ходи на борсата да продава картофи. СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ВИЕ НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ ПСЕВДО КРАСАВИЦИ !!!
32
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има жени с естествено много големи гърди. Естествените гърди имат съвсем друга форма от имплантите. Висят различно, по-ниско са, не са симетрични, не са и полусфера .Имплантите са като санирането.
31
1
 
22
 
! Отговори
тя преди 7 години
Тя беше една типично "селска" физономия , дори грозновато недодялано момиче , търсещо успех в големия град със всички средства!
30
5
 
11
 
! Отговори
тя преди 7 години
Такава неестествено голяма гърда ? - да не развива рак на гърдата?
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен при цялата и известност персоната няма нито един приятел, нито един авторитет с нормален разсъдък до себе си. Касапите, наречени естетически хирурзи, е трябвало да я препратят към психотерапевт, а те се си изгаврили с нея. И са я предоставили на всеобща подигравка . Има ли все още Хипократова клетва???
28
0
 
39
 
! Отговори
1488 преди 7 години
Курволета, освен да се снима гола и да се чуди какво още да покаже, друго не може. Каква звезда е тази? Журналята да спрат да наричат държанките на разни футболисти, звезди. А къде си го слага и с кой нас не ни интересува.
27
2
 
11
 
! Отговори
do Бъбб преди 7 години
Ами като е разбрала с кого от онази медия груп да креватства така е...С тая Северно-Корейска цензура, човек се чуди какви думи да използва...
26
0
 
45
 
! Отговори
бай Хой преди 7 години
Боли ме салама за лозанка николеткова и нейния силикон. До оня ден имаше само пъпки и то,когато е настръхнала от студ,а днес са и монтирали некви баскетболни топки и това трябва да ме впечатли ли? Изобщо даже и не ми дреме на дедовия. А,защо сте я публикували под "звезда"? Та,каква звезда е тази? Само,защото са и фотографирали силиконите,за това ли е "звезда"? С,какво е известна тази?Какви толкова постижения има,че да я титулувате като "звезда"? Ако си снима котето тогава мегазвезда ли ще бъде?
25
1
 
29
 
! Отговори
Гост пак преди 7 години
И тоз леген с бъркалката отпред пред вратата, дето е сложен за уравновесяване на пространството пред вратата, тоест не бива да е там, защото изпростява съвсем снимката, колега фотограф! Тя Николета нема да ви го каже, щото й е толкоз акъла, ама вий поне да си знаете!
24
1
 
19
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Колега 25-ти, то това му е арт еротика на тая снимка - да не се види))Нали вече сме видели почти всичко, ей, все ще се намерят хора, които да искат да видят още, бе! Ама отделно, че фотографът е бил бунак - верно е, че островните снимки в креват вече не са на мода, па и добрите фотографи свършиха...Па бива ли слаба жена, да й показвате гърдите, по-големи от главата й? И да я турите в некакви завивки, дато изглеждат, да ме прощавате, така, че подчертавата тая форма на бюста...
23
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повръща ми се!
22
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не запалите лампите нищо се не види?
21
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена може да служи за пример каква не трябва да е една уважаваща себе си жена. Това изкуствено *** е на светлинни години от думата звезда. Човек може единствено да я съжалява.
20
3
 
43
 
! Отговори
Боб преди 7 години
Ееех да имаше и силиконов мозък! Щеше да е перфектна...
19
1
 
70
 
! Отговори
Бъбб преди 7 години
И тази води предаване по национална телевизия!Виждате ли до къде я докарахме,кой да ни служи за пример!Гоподи!!!
18
1
 
49
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Naduite i gi o6te malko za da litne kym lunata.
17
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лека жена, всички я знаят, защото е минава от всички футболисти.
16
0
 
26
 
! Отговори
ined преди 7 години
Не е достатъчно лъскав, даго намаже с лой и да го лъсне с вълнен ***
15
0
 
57
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Дано детето й няма достъп до телевизия, интернет,печатни издания и вънлен свят. Горкото.