Цвети Стоянова: Не съжалявам за нищо, което съм направила!

Благодарна съм, че дишам сама, заяви гимнастичката
56
Цвети Стоянова: Не съжалявам за нищо, което съм направила!
Снимка: Булфото, архив

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която оцеля след опит за самоубийство, изпрати 2016 година с вълнуващо послание към своите приятели и почитатели. Ето какво написа тя в социалните мрежи:

"2016 година не беше най-тежката в живота ми, но беше последната тежка година в него. Не ми отне повече от всяка друга, не ме боля повече и не плаках най-много! Сега аз я изпращам като победител на собствения си живот, без сълзи, а с много смях и хубави емоции! Искам да знаете, че не съжалявам за нищо което съм направила през живота си!

Благодарна съм за точно този живот, за всеки човек и всяка случка в него. Срещнах толкова прекрасни хора, от които получих, също толкова прекрасни уроци. Смело мога да кажа, че животът ме обича и аз него. Господ също! Няма думи на света, които да изразят благодарността ми към целия екип на "Пирогов", но мога да им пожелая цялото здраве и щастие на света, защото го заслужават и да продължават да спасяват хората, дори когато не го заслужават. Разбрах какво е да боли, да страдаш, да си истински щастлив от факта, че просто дишаш сам, че нямаш нито една тръбичка в тялото си, да си благодарен, да си просто жив... Просто БЛАГОДАРЯ! Готова съм за 2017 година и за всичко което ще ми донесе тя!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Цвети Стоянова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
29
 
! Отговори
Баба Вуна преди 7 години
До стига злобяхтеНе злобея, но ми писна от информацията, която ни поднасят старателно - то не бяха снимки от курорти, то не бе с кой и кога се разделила и залюбила ... И ще съм ти много благодарна ако ми обясниш защо трябва да чета това?
23
0
 
18
 
! Отговори
ll преди 7 години
Емоционално лабилните хора трябва да осъзнаят, че дължат много на близките си...
22
2
 
36
 
! Отговори
Само не разбрах преди 7 години
защо продължавате да ни занимавате с тази девойка? Да е жива и здрава, но мен лично не ме вълнува никак как ще живее. Но от съдбата на момичето, чиято майка умря от рак и ги остави сами с братчето й, се интересувам. Защото това дете за да гледа майка си не ходеше на училище и тримата живееха с мизерната инвалидна пенсия на майка си, а сега какво ги чака? И най-важното: не хленчеше! Това ме интересува!
21
5
 
33
 
! Отговори
Съжаляващ преди 7 години
съжалявам ,че развълнува душата ми , разплака очите ми , когато научих за твоята постъпка ...Да съжалявам , че ти повярвах , Днес съм сигурен ,че си едно глупаво ,тъпо ,повърхностно ,разглезено момиче ...дете на "демокрацията" ... съкратено ...кифличка ,ама не дори от тези от моето детство големи , плътни ,пълни с истински мармалад за 10 ст . , а една куха , еврогейска кифла ..."КРОАСАН" пълна само с ...ВЪЗДУХ ! Продължавай все в същия дух да духаш ...ВЪЗДУХ !
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местя.
19
2
 
9
 
! Отговори
цвети батмана преди 7 години
не само, че не съжелявам, но се и готвя за нов скок в кариерата... дано е по-успешениначе благодаря на целия български народ за подкрепата, на медицинския екип - да са живи и здрави, на семейството, на приятелите... пожелавам им все да летят и никога да не падат!
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Jump around!
17
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не бяха наляли толкова средства за нейното лечение,нямаше да се стабилизира така бързо.За благодарност тя замина за Дубай.И наистина,ако продължавате да ни занимавате с тази девойка,поне кажете защо аджеба се метна от балкона.Щото има много за казване.
16
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съжалява?Значи пак би го направила?Просто ми писна да ни занимават с кифлата!
15
1
 
37
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Да не съжаляваш ,че си се опитала да се самоубиеш не ми изглежда много добре.Тя си знае де ,какво е предизвикало желанието и да сложи край на живота си.
14
7
 
39
 
! Отговори
Георги сс преди 7 години
Стига сте ни занимавали с тази лигла с лабилна психика.
13
4
 
33
 
! Отговори
Тото преди 7 години
В тая държава, за да си известен трябва да си наркодилър, крадец, мошеник, силиконка или просто да скочиш от 4тия етаж. Сбъркана работа.
12
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започва да ми писва...
11
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето ви казва нещо много важно,не само за себе си, а.изобщо за живота.Като нямате акъл да я разберете,поне имайте акъл да не плюете!
10
6
 
35
 
! Отговори
Гогор преди 7 години
И ся ко?
9
8
 
41
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Благодари на лекарите ,които са те спасили след опита ти за самоубийство ,че иначе нали знаеш къде щеше да си?
8
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе докога че ни занимавате с тоя *** бе
7
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си жива и здрава, и много щастлива! Имаш цял живот пред себе си и толкова много възможности. Взимай с пълни шепи и мечтай!
6
8
 
49
 
! Отговори
фен преди 7 години
Тая няма ли да каже най-после защо се хвърли от 4-я етаж...
5
5
 
39
 
! Отговори
gs6 преди 7 години
не ме вълнува тази,да се оправя